Το κυρίως πιάτο της 23ης στροφής της Serie A είναι σήμερα, και ο Γαλιλαίος ειν’εδώ για να μη βλέπετε το ταμείο με τηλεσκόπιο. Τα παιχνίδια που ξεχωρίζω στοιχηματικά είναι τα εξής:

1) Αταλάντα – Κάλιαρι: Μια κατά φύση επιθετική ομάδα, οι μπεργκαμάσκι παίζουν με σκοπό να βάλουν περισσότερα γκολ απ’όσα θα δεχτούν, ενώ από την άλλη η Κάλιαρι που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας παίζει για να φάει όσα λιγότερα γκολ γίνεται. Η Αταλάντα κυνηγάει και μάλιστα με αξιώσεις την Ευρώπη ενώ η Κάλιαρι έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Θεωρώ ότι η Αταλάντα θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι θα μπουν και αρκετά γκολ.(όβερ/1)

2) Τζένοα – Σασουόλο: Δύο ομάδες χωρίς κάποιο προφανές κίνητρο, με ποιότητα μπροστά και πολλά κενά στην άμυνα. Θεωρώ ότι το παιχνίδι ξεκινάει απ’το 1-1. (g/g)

3) Γιουβέντους – Ίντερ: Το derby d’Italia κεντρίζει το ενδιαφέρον. Μεγάλο μίσος και αντιπαλότητα χωρίζει τις δύο ομάδες. Η Γιουβέντους συνεχίζει ακάθεκτη για το πρωτάθλημα, ενώ η Ίντερ βρίσκει ταυτότητα με τον Πιόλι στον παγκο. Ηiguain από τη μία μεριά, Icardi από την άλλη. Δύο πολυβόλα που χρειάζονται μισό εκατοστό χώρο για να σκοράρουν. Η λογική λέει Γιούβε που ξέρει να κερδίζει αυτά τα ματς, αλλά δεδομένης της ποιότητας και των δύο ομάδων μπροστά, θα ρισκάρω με τα γκολ. (όβερ)

Αυτά από μένα, καλά κέρδη και μη ξεχνάτε ότι μπάλα είναι και…γυρίζει.

Γαλιλαίος

Advertisements