24η αγωνιστική για το καμπιονάτο και ο Γαλιλαίος είναι εδώ για να περάσει το κουπόνι από… ιερά εξέταση. Μια αγωνιστική χωρίς ελκυστικά σημεία που με οδήγησε στις παρακάτω επιλογές:

1) Κροτόνε-Ρόμα: Οι τζιαλορόσσι έχουν βελτιωθεί πολύ στο αμυντικό κομμάτι και προέρχονται από εκπληκτική εμφάνιση με τη Φιορεντίνα. Η Κροτόνε επιθετικά δεν αποτελεί κάποιο μεγαθήριο και πιστεύω ότι οι Ρωμαίοι, έχοντας το μυαλό στην Ευρώπη θα προσπαθήσουν να πάρουν μια επαγγελματική νίκη. Βλέποντας το under στο 2.35, θεωρώ ότι αξίζει το ρίσκο.

2) Τορίνο -Πεσκάρα: Στον ιταλικό βορρά τώρα. Τα πράγματα δε κυλάνε και τόσο καλά για την Τορίνο το τελευταίο διάστημα,ενώ η Πεσκάρα προέρχεται από εξάρα στο σπίτι της από την Λάτσιο. Επιθετική ομάδα από τη φύση της η γκρανάτα, αμυντικά προβληματική από τη φύση της η Πεσκάρα. Λογικη επιλογή το όβερ.

3) Κάλιαρι-Γιουβέντους: Η vecchia signora με σπασμένα τα φρένα οδηγεί την κούρσα και θεωρώ ότι με μία απ’τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.Το no goal στο 1.75 είναι ελκυστικό και θα το επιλέξω.

Αυτά από μένα, και όπως πάντα μη ξεχνάτε ότι μπάλα είναι και… γυρίζει.

Γαλιλαίος

Advertisements