Φενέρ-ΟΣΦΠ: Φενέρ -7,5 (1,97)

Ο ΟΣΦΠ παρατάσεται χωρίς τον αρχηγό και επιθετικό ηγέτη του σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης. Η Φενέρ έχει τεράστιο κίνητρο να νικήσει και να καλύψει και τη διαφορά για να σιγουρέψει το πλεονέκτημα έδρας και να κοιτάξει και τις θέσεις 1-3. Χωρίς Σπανούλη ο ΟΣΦΠ θα δυσκολευτεί να επιβάλλει τον ρυθμό του και ακόμα κι αν κάνει καλό παιχνίδι στην frontline, η ανωτερότητα των γκαρντ της ομάδας του Ζοτς θα φανεί.

 

Μιλάνο-Μπαρτσελόνα: 2 (2,22)

Τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ για την Μπαρτσελόνα και αν θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της αναλογούν για πρόκριση στους 8 η σημερινή νίκη είναι μονόδρομος. Η θέση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού είναι δύσκολη και θα κυνηγήσει οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα.

 

Μπάμπεργκ-Ζαλγκίρις: Μπάμπεργκ -4,5 (1,85)

Αμφότερες δεν έχουν πλέον πολλές ελπίδες για τη συνέχεια στην Ευρώπη. Λόγω έδρας και διαφοράς δυναμικότητας, το χάντικαπ των 4,5 π. των Γερμανών φαντάζει μάλλον γενναιοδωρο.

 

Εφές-Μπασκόνια: Μπασκόνια +5,5 (1,85)

Και οι δύο ομάδες είναι στο κυνήγι της πρόκρισης και διψάνε για τη νίκη. Η Μπασκόνια πέρασε ένα ντεφορμάρισμα τον τελευταίο καιρό στην Ευρωλίγκα και θέλει να αλλάξει ρότα. Οι Τούρκοι δεν είναι σταθεροί αλλά έχουν βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό. Βλέπω κλειστό παιχνίδι λόγω άγχους για αποτέλεσμα απο τις δύο ομάδες.

elTriple

Advertisements