Τελευταίο ΣΚ των Αποκριων και η δράση συνεχιζεται με αμείωτο ρυθμό στα κορυφαία ευρωπαικα πρωταθλήματα…

Στην Ισπανία σήμερα στις 17:15  θα αναμετρηθούν οι δυο κορυφαίες ομάδες της Ανδαλουσίας, Μπέτις εναντίον Σεβίλλης. Ενα ξεχωριστό ντέρμπι όπου υπαρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων αλλά υπάρχει και ξεκάθαρο φαβορί που δεν είναι αλλο απο την πολυ καλή φέτος Σεβίλλη. Το κυρίως μενού όμως είναι την Κυριακή όπου ξεχωρίζει στο πρόγραμμα το μεγάλο παιχνιδι μεταξύ των δυο τελευταίων πρωταθλητών. Ατλέτικο Μαδρίτης(2014) εναντίον Μπαρτσελόνα(2015, 2016) στις 17:15! Αργότερα το βράδυ και πιο συγκεκριμένα στις 21:45 η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της Βιγιαρεάλ σε ένα δυνατό παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες.

Στην Αγγλία παρά το γεγονός ότι πραγματοποιείται κανονικά η 26η αγωνιστική δεν μπορούμε να μην ξεχωρίσουμε και να μην αναφερθούμε στον μεγάλο τελικό του EFL Cup. Κυριακή στις 18:30 το Γουέμπλει θα φορέσει τα γιορτινά του για να υποδειχθεί την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ και την Σαουθάμπτον, τις δύο διεκδικήτριες του τροπαίου.

Μεγάλο παιχνίδι και στην Ιταλία με την 4η Ίντερ να υποδέχεται την 2η Ρόμα (Κυριακή στις 21:45). Οι Ρωμαίοι αν θέλουν να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου πρέπει να φύγουν με τη νίκη από το Μιλάνο, όπου μετρούν 3 συνεχόμενες ήττες απο τους ιντερίστι. Από την άλλη πλευρά η παρέα του Ικάρντι κυνηγάει την 3η θέση και την έξοδο μετά από χρόνια στο Champions League.

Από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι στην Γαλλία μεταξύ Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν (Κυριακή στις 22:00). Δυνατό ματς επίσης και στην Ολλανδία με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Φεγενορντ να υποδέχεται την 3η Αιντχόφεν (Κυριακή στις 15:30)

Ο Πρόεδρος