Καλησπέρα και από εμένα!

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα με πολλές επιλογές. Ας κοιτάξουμε γρήγορα γρήγορα στην τριαδούλα μας.

1) Στιβενέιτζ-Νοτς Κάουντι: Σε αυτό το παιχνίδι η Στιβενέιτζ διαθέτει τα περισσότερα όβερ στο πρωτάθλημα με τρομερό στατιστικό της τα 14/17 όβερ που έχουν γίνει στην έδρα της. Από την άλλη πλευρά η Νοτς Κάουντι έχει και αυτή 20 όβερ από τα οποία τα μισά τα έχει κάνει εκτός έδρας. Η λογική λοιπόν λέει G/G, αλλά για όποιον θελήσει μπορεί διαδικτυακά να παίξει και το G/G+O που δίνει μια παραπάνω απόδοση.

2) Σουίντον-Τσέστερφιλντ: Εδώ η Σουίντον η οποία βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα φιλοξενεί την προτελευταία στην κατηγορία Τσέστερφιλντ η οποία βρίσκεται στις θέσεις υποβιβασμού. Βάση λοιπόν φόρμας θα κινηθούμε στον Άσσο (1).

3) Στουρμ Γκρατς-Άλταχ: Ένα ματς “ρισκαδόρικο” για εμένα με βάση τις αποδόσεις. Τι εννοώ; Η Άλταχ βρίσκεται στην 2η θέση στο πρωτάθλημα της Αυστρίας, μάλιστα με 3 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ και παίζει με τη ντεφορμέ Στουρμ Γκρατς που έρχεται από 3 σερί ήττες με 1-7 τέρματα. Δεν μπορεί να δίνουν οι bookers φαβορί τους γηπεδούχους την στιγμή που δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση. Θεωρώ πως κάποιο λάκο έχει η φάβα που λέει και ο σοφός λαός, εξού και η ρισκαδόρικη πρόταση μου: G/G με την λογίκη της ανάκαμψης της γηπεδούχου ομάδας και την εξαιρετική πορεία της φιλοξενούμενης.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ (αποδόσεις ΟΠΑΠ-stoiximan.gr):

  • ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ: G/G (1,62-1,75) G/G + O (2,22)
  • ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ: 1 (1,62-1,70)
  • ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΑΛΤΑΧ: G/G (1,70-1,80)

Ο Φιντέλ

Advertisements