Η ιστοσελίδα μας ξεκινάει έναν διαγωνισμό στο αγαπημένο μας Καφενείο του Προέδρου. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξή σας και για να ανταποδώσουμε σας παρουσιάζουμε το καινούριο μας παιχνίδι με όνομα: Το Σερί του Τζαναμπέτη!

Το παιχνίδι έχει ως εξής:

Για τον επόμενο ένα μήνα θα ανεβάζουμε στην σελίδα μας στο Facebook δύο με τρεις αγώνες καθημερινά με μία ερώτηση. Όσοι θέλουν να λάβουν συμμετοχή θα πρέπει να απαντάνε στις ερωτήσεις μας με ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Ο φίλος που θα έχει το μεγαλύτερο σερί επιτυχημένων προβλέψεων στις 9/4/2017 στις 23:59 θα κερδίσει μια paysafe των 20€! Ο 2ος και ο 3ος με τα μεγαλύτερα σερί θα κερδίσουν από μια paysafe των 5€.

Μόνο οι απαντήσεις στην συγκεκριμένη δημοσίευση στο Facebook ή στο άρθρο της ιστοσελίδας μας που αφορά το συγκεκριμένο ματς (π.χ. για όσους δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook) θα λαμβάνονται υπόψιν. Τέλος, για να θεωρηθεί έγκυρη μία απάντηση, πρέπει να δίνεται από τον φίλο πριν την έναρξη του αγώνα που αφορά.

Αν 2 ή παραπάνω φίλοι τερματίσουν ισόπαλοι πρώτοι με ίδιο σερί, νικητής θα αναδειχθεί αυτός που έχει συνολικά τις περισσότερες σωστές απαντήσεις. Το ίδιο ισχύει και για την δεύτερη και την τρίτη θέση του διαγωνισμού.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας και ελπίζουμε να διασκεδάσετε με το Σερί του Τζαναμπέτη!

Η ομάδα

Advertisements