Άλλη μια Κυριακή και ο Γαλιλαίος αφήνει τα πειράματα στην άκρη για να ασχοληθεί με στοίχημα. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής δεν έχει αξιόλογα σημεία, αλλά για τη χαρά του παιχνιδιού μπορούμε να ασχοληθούμε με δύο τρεις επιλογές.

1) Πεσκάρα-Ουντινέζε: Ομάδα του Ζέεμαν τα δελφίνια, που πιστεύουν όπως δηλώνουν στην παραμονή. Και το ξαδερφάκι μου πιστεύει στον Αγ.Βασίλη αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Οι ομάδες του Ζέεμαν πάντα μπαίνουν δυνατά στα παιχνίδια και μετά καταρρέουν και προσπαθούν να φάνε λιγότερα γκολ από όσα έβαλαν. Για το λόγο αυτό θα ρισκάρω στο όβερ 1.5 στο ημίχρονο που το βρήκα στο 2.50.

2) Παλέρμο-Ρόμα: Οι Ρωμαίοι έχουν καταφέρει σε μια βδομάδα να καταστρέψουν ό,τι έφτιαχναν μια χρονιά, δηλαδή να κινδυνεύουν να χάσουν όλους τους στόχους τους. Πιστεύω τουλάχιστον μέσα στο Παλέρμο να βγάλουν αντίδραση και να καθαρίσουν μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Η άμυνα της Ρόμα δείχνει ασταθής οπότε θα κυνηγήσω το goal-goal και νίκη Ρόμα που το βρήκα στο 3.00.

3) Λάτσιο-Τορίνο: Δύο ποιοτικές ομάδες με τους γηπεδούχους να διανύουν πολύ καλή περίοδο. Η Τορίνο από την άλλη πετάει φωτιές μπροστά, αλλά πίσω είναι βάρκα σε καταιγίδα. Καλή επιλογή το goal-goal και όβερ κοντα στο 2.00.

Συνοπτικά:

  • Πεσκάρα-Ουντινέζε: όβερ 1.5 στο ημίχρονο (2.50)
  • Παλέρμο-Ρόμα: goal-goal και νίκη Ρόμα (3.00)
  • Λάτσιο-Τορίνο: goal-goal και όβερ (2.00)

Αυτά από μένα,καλά κέρδη σε όλους και μη ξεχνάτε ότι μπάλα ειναι και… γυρίζει.

Γαλιλαίος

Advertisements