Πολύ κακό σαββατοκύριακο στοιχηματικά, ευτυχώς πέταξε κανα δυό «μπόμπες» ο Damcash και σώσαμε την παρτίδα. Πάμε στα σημερινά…

Γιουβέντους – Πόρτο: Όλοι θα παίξουμε άσσο Γιουβέντους στο 1,75-1,85 που το βρίσκουμε. Είναι λογικό και ας πάμε και στον κουβά. Στο φινάλε τι να κάνουμε τώρα, να τα βάλουμε με τη λογική; Μιλάμε για έδρα κάστρο, έχει ένα σωρό συνεχόμενες νίκες, είναι καλύτερη από τον αντίπαλο και θα κατεβάσει σοβαρή ενδεκάδα. Και το G/G μ’ αρέσει που είναι κοντά στα δύο φράγκα, καθώς η Πόρτο σκόραρε σε όλα από τα τελευταία της δέκα παιχνίδια, εκτός από το παιχνίδι με τη Γιούβε και δεν βλέπω να συμβαίνει και σήμερα το ίδιο.

Λέστερ – Σεβίλλη: Από το 2-1 του πρώτου αγώνα όπου οι Ισπανοί ήταν κλάσεις ανώτεροι και μετά, οι δυο ομάδες έχουν αντίθετη πορεία, με τη Λέστερ να θυμίζει την περυσινή ομάδα μετά την αποπομπή του Ρανιέρι και τη Σεβίλλη να δυσκολεύεται σε όλα τα παιχνίδια και να παρουσιάζεται όλο και κατώτερη χάνοντας βαθμούς, ειδικά μακριά από την έδρα της. Εν τούτοις δεν μου πάει να την κοντράρω, καθώς είναι η ομάδα που παραδοσιακά όταν «σφίγγουν τα γάλατα» βρίσκει τον τρόπο να πετύχει τους στόχους της. Ρισκαδόρικη επιλογή το Χ που πληρώνει ανάλογα.

Συνοπτικά:

  • Γιουβέντους – Πόρτο: Άσσος ή G/G
  • Λέστερ – Σεβίλλη: Χ

Στάμπας

Advertisements