Για σήμερα στο Σερί του Τζαναμπέτη έχουμε επιλέξει να βάλουμε μια ερώτηση BONUS για το Survivor. Όπως καταλαβαίνετε δεν γινόταν να απέχουμε από αυτό το παιχνίδι που έχει σπάσει τα κοντέρ τηλεθέασης. Μερικοί μάλιστα προτιμούν να δουν Survivor παρά Champions League και τώρα που λέγεται ότι θα προβάλλεται και τις Πέμπτες μάλλον θα χάνουν και το Europa!

Το στοίχημα δεν λείπει από το Survivor και έχουμε αποδόσεις για όλους τους υποψήφιους (αποδόσεις για τον νικητή του reality show). Όσον αφορά τους παίκτες που βρίσκονται στη διαδικασία της αποχώρησης, έκπληξη αποτελεί η απόδοση του πρώτου υποψήφιου Πάνου Αργιαννίδη  ο οποίος από τα 20-25 απόδοση που είχε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού έχει φτάσει σήμερα να είναι τρίτο φαβορί με 5. Η επόμενη υποψήφια Ελένη Δάρρα είναι σταθερά το αουτσάιντερ με 40 απόδοση. Τέλος η Ελισάβετ Αινατζόγλου  η οποία είναι για τέταρτη συνεχόμενη φορά  υποψήφια για αποχώρηση (τις τρεις από αυτές μάλιστα τέθηκε υποψήφια από τον Ορέστη Τσάνγκ) είναι σταθερά το μεγάλο αουτσάιντερ με 50 απόδοση.

Η ερώτηση μας: Ποιός  από τους τρεις υποψήφιους πιστεύετε ότι θα αποχωρήσει από το Survivor αυτή τη βδομάδα (στο αυριανό επεισόδιο κατά πάσα πιθανότητα);

Απαντήστε είτε κάτω από το άρθρο είτε στην σελίδα μας στο Facebook γράφοντας το όνομα του υποψηφίου που νομίζετε πως θα αποχωρήσει !

* ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ερώτηση είναι BONUS και δεν θα επηρεάσει το σερί σας αν απαντήσετε λάθος. Αν βρείτε τον υποψήφιο που θα αποχωρήσει θα πάρετε κανονικά έναν πόντο.

Advertisements