Η πιο «πειραγμένη» και καθοριστική αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Euroleague είναι η 28η καθώς είναι τόσο «φτιαγμένη» στα χαρτιά σαν πρόγραμμα που λές οτι είναι «στημένη». Όλες οι ομάδες που μάχονται για τη καλύτερη θέση στην 8άδα παίζουν σημαντικότατα παιχνίδια και για αυτό το λόγο θα κινηθώ με λίγο κυνικό τρόπο.

1) Ξεκινώ με τη Ζαλγκίρις, η οποία ταξιδεύει στην «αδιάφορη» έδρα της Μακάμπι. Θέλει τη νίκη η ομάδα του Σάρας και πρέπει να την πάρει γιατί αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία. Χωρίς πολλά πολλά διπλό μέχρι τελευταίας πτώσεως.

2) Μπορεί να υπάρχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά στην Ευρώπη για την Νταρουσάφακα και την Γαλατάσαραϊ αλλά δεν παύει να είναι ένα ωραίο Τούρκικο παιχνίδι. Σχετικά κλειστό match βλέπω. Πιστεύω στην επικράτηση της Νταρουσάφακα αλλά όχι με διψηφιο αριθμό πόντων. Άρα Γαλατά +9,5.

3) Και θα κλείσω με το αγώνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε συζητήσεις με φίλους, από καιρό έχω επισημάνει το γεγονός πως ο Ολυμπιακός με την ένθερμη υποστήριξη του κόσμου του μπορεί να κερδίσει τη Ρεάλ σε όποια φάση και αν βρίσκεται. Για αυτό και θα επιλέξω τον άσσο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

  • ΜΑΚΑΜΠΙ- ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: 2 (2.70)
  • ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: 2 (+9,5) (1.97)
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΡΕΑΛ: 1 (1.62)

Mariano

Advertisements