Με εξασφαλισμένη την 3η θέση και χωρίς άγχος, ο Ολυμπιακός τσεκάρει τα εισητήριά του για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Ανατολού Εφές για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Με μοναδικό απόντα τον Μάτ Λοτζέσκι, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα από τον τραυματισμό που προέκυψε στο παιχνίδι με την Ρεάλ, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός. Με όλους τους διαθέσιμους παίχτες και το μαχαίρι στο στόμα, θα παίξει η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Εφές θέλει τη νίκη για να μην χρειαστεί να αγωνιστεί ενδεχομένως με την ΤΣΣΚΑ ή την Ρεάλ στα play offs. Πάντως, όποιος αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί πιο «χαλαρά» από τις άλλες φορές, λογικά δεν θα συμφωνεί μαζί του ο Coach Σφαιρόπουλος. Με δηλώσεις του, ανέφερε πως δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι για την ομάδα του και ότι θα παίξει για τη νίκη.

Στα αγωνιστικά πλαίσια, με την επιστροφή του Πρίντεζη στη θέση 4, αυξάνονται οι επιλογές στην επίθεση. Επιπλέον με την καλή απόδοση του Αγραβάνη στα τελευταία παιχνίδια, θα «ανέβει» στη θέση 3 ο Παπαπέτρου την οποία την ξέρει καλά. Στην Εφές, ο Περάσοβιτς έχει μεταμορφώσει την ομάδα του στον δεύτερο γύρο και αρχίζει να θυμίζει κάπως την περσινή ομάδα της Μπασκόνια. Διαθέτει έναν αμερικάνικο κορμό με τους Γκρέιντζερ, Χάνεϊκατ και Πολ να ηγούνται σε άμυνα και επίθεση.

Mariano

Advertisements