Έπειτα από το σοβαρό τροχαίο της προηγούμενης εβδομάδας, στην οποία δεν υπήρξε αποχώρηση το σερί του Τζαναμπέτη συνεχίζει με 2 ερωτήσεις μπόνους.

Στην αρχή της εβδομάδας, οι ΔΙΑΣΗΜΟΙ «αναγκάστηκαν» να διώξουν από την ομάδα τους τον Γιάννη Σπαλιάρα (Σπαλ), ο οποίος έδωσε μια πνοή στην ομάδα των ΜΑΧΗΤΩΝ με την έλευσή του. Οι ΜΑΧΗΤΕΣ έχουν ανέβει ψυχολογικά και ασφαλώς θέλουν τη νίκη στον αγώνα επάθλου, όπως και οι ΔΙΑΣΗΜΟΙ, που έχουν και αυτοί τα προβληματάκια τους με την Ειρήνη Παπαδοπούλου (Μπουλντόζα) να μπαίνει στο στόχαστρο της «κλίκας» που ενδεχομένως υπάρχει.

Στην συνέχεια, θα υπάρξει η αποχώρηση ενός παίχτη από την ομάδα των ΜΑΧΗΤΩΝ. 1ος υποψήφιος ο Πάνος: Έχει φανατικό κοινό στην Ελλάδα, χωρίς να το «θέλει» γίνεται αρχηγός αποστολής στα αγωνίσματα (Μάνατζερ είναι) και μπορεί να καταφέρει τους πάντες με το λόγο του. 2ος υποψήφιος ο Κωνταντίνος: Το «ντούκι» όπως το φωνάζουν οι οπαδοί του Survivor, είναι πρώτη φορά προτεινόμενος για αποχώρηση, καθώς ψηφίστηκε από την Ελισάβετ. Αρκετά δραστήριος στα αγωνίσματα, δεν πολυ-ανοίγεται στις συζητήσεις, αλλά όταν μιλάει στο κοινό δεν ξέρουν οι συμπαίχτες του από που να κρυφτούν. 3ος υποψήφιος ο Κώστας. Ο μισθοφόρος- εκδικητής, ο μανάβης για τους οπαδούς του Πάνου, από την αρχή έχει δείξει πόσο εκδηλωτικός είναι. Και τις κλίκες του φτιάχνει, οι γκριμάτσες και οι αντιδράσεις στα παιχνίδια είναι όλα τα λεφτά και τέλος του αρέσει να μιλάει «ντόμπρα και σταράτα» μπροστά στους συμπαίχτες του με κάθε κόστος.

1η ερώτηση: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΠΑΘΛΟΥ;

2η ερώτηση: ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ;

* ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι ερωτήσεις είναι BONUS και δεν θα επηρεάσουν το σερί σας αν απαντήσετε λάθος. Αν απαντήσετε σωστά θα πάρετε κανονικά έναν πόντο για κάθε σωστή απάντηση.

Advertisements