Δεν σκίσαμε αλλά δεν βγήκαμε και χαμένοι χθες. Αν μη τι άλλο, είχε ενδιαφέρον το απόγευμά μας και το βράδυ είχαμε 5-6 κέρματα παραπάνω στην τσέπη. Σήμερα τα παιχνίδια της Λα Λίγκα είναι πιο μυστήρια, με πολλούς «αδιάφορους» που είναι δύσκολο να διαβάσεις το πόσο ανταγωνιστικοί θα είναι.

Ακόμη χειρότερη είναι η σημερινή βραδιά για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, στην οποία ομάδες όπως τα Γιάννενα, η Κέρκυρα, ο Παναιτωλικός κλπ μπορούν να στείλουν στον κουβά πολύ κόσμο ανάλογα με το πως θα προσεγγίσουν τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που θέλουν βαθμούς, οπότε θα αποφύγω να ασχοληθώ.

Βάμος λος κουμαροσκυλόνες πορ λα ταμειόνε γκράντε:

Θέλτα – Εϊμπάρ (17.15 COSMOTE SPORT 2)
Η Εϊμπάρ είναι ακόμη δυνατή στο κυνήγι του ευρωπαϊκού εισητηρίου, και θα πιέσει για τη νίκη. Παίζει ωραία μπαλίτσα στα εκτός και σκοράρει αρκετά. Από την άλλη η Θέλτα, δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στα αποτελέσματα αλλά παίζει απελευθερωμένα και προσφέρει καλό θέαμα εντός έδρας οπότε θα πάμε με το Over 2.5.

Οσασούνα – Λεγκανιές (19.30 COSMOTE SPORT 2)
Ναι δε λέω, πεσμένη η Οσασούνα αλλά και ο τίτλος του φαβορί στη Λεγκανιές σε εκτός έδρας παιχνίδι, δεν με ψήνει για να ασχοληθώ με το διπλό. Πιο καλή επιλογή φαντάζει το G/G καθώς η τελευταία και πεσμένη Οσασούνα θέλει να γράψει έστω μια εντός έδρας νίκη μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά για να διεκδικήσει τη νίκη θα πρέπει να αφήσει την άμυνα εξ ολοκλήρου στα χέρια του Θεού, το οποίο φαίνεται πως έχει αποτέλεσμα μόνο με Άγγελο Αναστασιάδη και από καμιά φορά με Νίκο Κωστένογλου.

Λας Πάλμας – Μπέτις (21.15 COSMOTE SPORT 2)
Και οι δυο ομάδες προέρχονται από δυο ήττες με την έδρα της Λας Πάλμας, να δείχνει το δρόμο προς τον άσσο. Καλύτερη ούτως ή άλλως ομάδα των Κανάριων Νήσων σε σχέση με την Μπέτις, η οποία ναι μεν δεν διασύρεται στις εξορμήσεις τις, αλλά δεν καταφέρνει να πάρει και βαθμούς.

Συνοπτικά:

  • Θέλτα – Εϊμπάρ: Over 2.5
  • Οσασούνα – Λεγκανιές: G/G
  • Λας Πάλμας – Μπέτις: Άσσος

Στάμπας

Advertisements