Πολύ καλά έκλεισε και η χτεσινή βραδιά. ‘Ένα γκολ μακριά από το απόλυτο, αλλά δεν πειράζει είδαμε παράταση.  Δεν θα σχολιάσω τη διαιτησία, έχω πια βαρεθεί.

Για σήμερα όσο πιο λιτά και περιεκτικά γίνεται… Tη Μονακό τη βοήθησε η διαιτησία, στο πρώτο ματς, με το αυστηρό πέναλτι και το γκολ από θέση offside αλλά και η διοργανώτρια αρχή ορίζοντας το ματς μια μέρα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα. Δεν θα με παραξενέψει να βοηθηθεί σήμερα η Ντόρτμουντ καθώς και πιο εμπορική είναι από τη Μονακό και ίσως να θεωρούν πως της το χρωστάνε. Το 2+γ/γ (3.00) μου αρέσει γιατί βλέπω ένα 1-2 (9,50) και πρόκριση Μονακό, εναλλακτικά όβερ 1,5 το 1ο ημίχρονο (1,83).

Για το Μπάρτσα- Γιούβε, ξέρω πως οι Ιταλοί δεν είναι Παρί, ένα γκολ θα το βρούνε και η Μπάρτσα δεν μπορεί να τους βάλει 5 γκολ για να περάσει. Περιμένω πιο κλειστό 1ο ημίχρονο και στο δεύτερο όλη η Μπάρτσα μπροστά για να πετύχουν όσα περισσότερα γίνεται. Συνεπώς θα αφήσει πολλούς ανοιχτούς χώρους πίσω για τους Ντιμπάλα, Ιγκουαίν και Μάτζουκιτς. Να σκοράρει η Γιουβέντους στο 2ο ημίχρονο (2.00) και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 2ο ημίχρονο (2,75).

Σημεία :

  • Μονακό – Ντόρτμουντ : 2+γ/γ (3.00)
  • Μονακό – Ντόρτμουντ : 1-2 (9,50)
  • Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους : να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 2ο ημίχρονο (2,75)

Δυάδα (3,66) : 

  • Μονακό – Ντόρτμουντ : όβερ 1,5 το 1ο ημίχρονο (1,83)
  • Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους : να σκοράρει η Γιουβέντους στο 2ο ημίχρονο (2.00)

Damcash

Advertisements