Έστω και στο τέλος, η πρώτη «μάχη» στο Abdi Ipekci χάθηκε για τον Ολυμπιακό και έτσι ο αγώνας της Παρασκευής αποκτά τον χαρακτήρα » do or die».

Στον αγώνα της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε το γνωστό του πρόσωπο στην άμυνα, καθώς για 30 λεπτά έχανε με μια σταθερή διαφορά άνω των 10 πόντων. Έπειτα με τις επιθετικές επιλογές του Σπανούλη πήγε να κλέψει το παιχνίδι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τον γρίφο της άμυνας καλείται να λύσει ο Σφαιρόπουλος, έτσι ώστε να κερδίσει τον «τελικό» και να φέρει το 5ο παιχνίδι στην Ελλάδα.

Η Ανατολού Εφές, με την βοήθεια του κόσμου, ο οποίος έκανε για άλλη μια φορά το «Sold Out», θέλει να κάνει άλλη μια νίκη ώστε να βρεθεί στο Final 4. Οι παίχτες και κυρίως ο Περάσοβιτς κρατούν μίκρο καλάθι για το επόμενο παιχνίδι, αφού ξέρουν πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πιο μάχιμος. Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, τελείωσαν την τελευταία τους προπόνηση οι παίχτες της Εφές.

Για ένα περίεργο λόγο, φέτος, ο Ολυμπιακός, όταν είναι με την «πλάτη στον τοίχο» παρουσιάζει το καλύτερό του πρόσωπο. Αυτό θα πρέπει να παρουσιάσει στους 1+1 αγώνες. Παίχτες με προσωπικότητα και νοοτροπία ΝΙΚΗΤΗ υπάρχουν, όπως και νέοι παίχτες που θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν να είναι παίχτες του Ολυμπιακού.

Mariano

ΥΓ.: Το βράδυ της Πέμπτης, η είδηση πως η σύζυγος του αρχηγού Σπανούλη είναι για 5η φορά έγκυος, αναπτέρωσε το ηθικό των οπαδών του Ολυμπιακού και στα πηγαδάκια τους κάνουν λόγο για επικράτηση του Ολυμπιακού. Μακάρι, πρωτίστως, να είναι καλότυχο το παιδί και να το δουν όπως επιθυμούν οι γονείς του και να φέρει την ανάλογη τύχη στην ομάδα.

Advertisements