Τρελό πρώτο μισάωρο από την Ατλέτικο χτες, που μας έκανε να πιστέψουμε στο αδύνατο.
Νομίζω πληρώθηκε ο περισσότερος κόσμος χτες είτε με τον άσσο είτε με το over+γγ, είτε με ειδικά στοιχήματα όπως κάρτες, κόρνερ, κλπ. Σήμερα είναι οι δυο επαναληπτικοί του Γιουρόπα με τον Άγιαξ και την Μάντσεστερ να έχουν αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

Όπως έλεγα και για το χτεσινό ματς, σε ρεβάνς μετά από τέτοια αποτελέσματα όπως το 3-0 της Ρεάλ και το 4-1 του Άγιαξ μόνο άσσο μπορώ να παίξω. Χτες επιβεβαιώθηκα και κακώς δεν το συνδύασα με το over. Την πιστεύω την Λιόν και νομίζω πως θα μπει πολύ δυνατά όπως έκανε και χτες η ομάδα του Σιμεόνε. Αρχικά είχα στο μυαλό μου το 1+over 2,5 άλλα η bet365.gr έχει το όριο στο over 3,5 (3.00) και δεν μου αρέσει. Έτσι είμαι ανάμεσα σε δυο επιλογές, το over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο (2.00) και το 1ημίχ/1τελικό (2,50).

Μεγάλο φαβορί η Μάντσεστερ Γ. του Μουρίνιο στο άλλο ματς, αλλά δεν βρίσκω κάποια ευκαιρία στον άσσο σε τιμές 1,50-1,60 αφού περνάει στον τελικό και με ισοπαλία. Αν θέλει να περάσει στον τελικό η Θέλτα πρέπει να σκοράρει. Δεν έφτασε τυχαία μέχρι εδώ και νομίζω το γ/γ (2.00) είναι αρκετά ψηλά.

Σημεία :

  • Λιόν – Άγιαξ : 1+over 2,5 (2.05) (εκτός από bet365.gr)
  • Λιόν – Άγιαξ : 1ημιχ/1τελικό (2,50) (εναλλακτικά)
  • Μάντσεστερ Γ. – Θέλτα : να σκοράρουν και οι δυο (2.00)

Damcash

Advertisements