Να ναι καλά ο Λακαζέτ και η Λιόν, μας πήγε μια χαρά χτες το Γιουρόπα. Για σήμερα θα ασχοληθώ μόνο με Β’ Γαλλίας. Προτελευταία αγωνιστική με 6 ομάδες να κυνηγάνε την άνοδο και το Στρασβούργο να οδηγάει την κούρσα. 9/10 αγώνες έχουν μονόπλευρο ενδιαφέρον με εξαίρεση το Ορλεάνη- Κλερμόν που παλεύουν και οι δυο για την σωτηρία.

Τα κριτήρια για την άνοδο σε τυχόν ισοβαθμίες είναι :

  • 1ον : καλύτερη διαφορά τερμάτων.
  • 2ον : καλύτερη επίθεση.

Κοιτώντας τον βαθμολογικό πίνακα και τα παραπάνω κριτήρια, πιστεύω πως οι πρώτες 6 θα προσπαθήσουν να βάλουν όσα περισσότερα γκολ μπορούν στους τελευταίους 2 αγώνες μιας που οι διαφορές που έχουν είναι πολύ μικρές (Στρασβούργο +15, Αμιάν +14, Τρουά +13, κλπ).

Εκτιμήσεις :

1) Ορλεάνη – Κλερμόν : Η Κλερμόν βολεύεται με την ισοπαλία ενώ η Ορλεάνη καίγεται για την νίκη. Πολύ δύσκολο ματς, αν το έπαιζα κάτι θα ήταν γ/γ+over 2.5 (2.05)

2) Αμιάν – Λαβάλ : Πάρα πολύ χαμηλές αποδόσεις. Νο bet

3) Βαλενσιέν – Οσέρ : Η Οσέρ είναι 2 βαθμούς πάνω από τα playout. Θέλει τους βαθμούς της νίκης. Αδιάφορη η Βαλενσιέν, θα πάω με το βάρος της φανέλας της Οσέρ. Αν δεν κερδίσει σήμερα η Οσέρ και φέρει θετικό αποτέλεσμα ο Ερ. Αστέρας, την επόμενη αγωνιστική που παίζουν αντίπαλοι θα είναι αρκετά πιο δύσκολα τα πράγματα.  2 (2.00)

4) Μπουργκ Περ – Μπρεστ : 3 αγωνιστικές έχει να κερδίσει η Μπρεστ, που έχασε όλα τα ντέρμπι. Η δεν θέλει να ανέβει η δεν μπορεί.  Νο bet

5) Νιμ – Αζαξιό : Τουλάχιστον αστείο το 1.36 στον άσσο. Για τα γκολ και τους πρωτοπόρους τα είπαμε παραπάνω, οπότε το 1+over (2.05) μου κάνει.

6) Νιόρ – Στρασβούργο : Πολύ χαμηλό το 1.57 στο διπλό. Δυνατή η Νιόρ που σκοράρει συχνά στην έδρα της. Το 2+γ/γ (3.40) αποκτά αξία. Επίσης καλό το 2+over (2.50). Το μόνο που με φρενάρει λίγο είναι ότι το Στρασβούργο με ισοπαλία εδώ και νίκη την επόμενη αγωνιστική με την αδιάφορη Μπουρκ είναι πάλι πρωταθλήτρια !!

7) Ερ. Αστέρας – Σοσό : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, αλλά άσσο Ερ. Αστέρα στο 1,66 δεν ξέρω ποιος μπορεί να παίξει. Στο live σε τιμές μεγαλύτερες του 2.00 το συζητάω.

8) Τουρ – Χαβρη : H Τουρ είναι η πιο φορμαρισμένη στη Β’ Γαλλίας αλλά τώρα που σώθηκε θα συνεχίσει να παίζει έτσι; Έβαλε 12 γκολ στα 4 τελευταία ματς εντός έδρας. Καλύτερα να μην μπλέξουμε.

9) Γκάζελεκ – Λανς : Η Λανς κυνηγάει την άνοδο αλλά δεν μπορώ να πω πως η Γκάζελεκ θα κάτσει να χάσει εύκολα. Μια ήττα έχει στα τελευταία 10 ματς στην έδρα της. Πολύ πιθανό γ/γ (1.66), γι αυτό πληρώνει και τόσο. Είμαι ανάμεσα σε δυο σημεία, over+γ/γ (2.10) και 2 (2.00). Δεν τα κατάφερε με το Στρασβούργο την προηγούμενη αγωνιστική και ίσως τους πείσμωσε παραπάνω αυτό.

10) Τρουά – Ρεμς : Για τέλος άφησα το ντέρμπι της αγωνιστικής Η Ρεμς είναι πλέον αδιάφορη αλλά διάβασα πως η Τρουά έκανε τα πάντα πέρσι για να πάρει μαζί της τη Ρεμς στη δεύτερη κατηγορία. Οπότε ο άσσος στο 1.75 δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία της αναμέτρησης. Για πριν το ματς 1+γ/γ (3.40) η περιμένουμε το live ανέβει πάνω από το 2.50.

Σημεία :

  1. Βαλενσιέν – Οσέρ : 2 (2.00)
  2. Νιμ – Αζαξιό : 1+over (2.05)
  3. Νιόρ – Στρασβούργο :  2+γ/γ (3.40)
  4. Γκάζελεκ – Λανς : over+γ/γ (2.10)
  5. Γκάζελεκ – Λανς : 2 (2.00)
  6. Τρουά – Ρεμς : 1+γ/γ (3.40)

Damcash

Advertisements