Μεγάλη μέρα σήμερα για το Ελληνικό και το Ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην Πόλη όπου διεξάγεται το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Στο στοιχηματικό πλαίσιο της διοργάνωσης θα επικεντρώθουμε στα ειδικά στοιχήματα που μας προσφέρει ο ΟΠΑΠ για τους 2 ημιτελικούς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εδώ δεν υπάρχουν στατιστικά για να μας βοηθήσουν, απλώς καλό είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι ο τελικός.

Ας ξεκινήσουμε από τον 1ο ημιτελικό ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Ολυμπιακό:

1) Κάθε αγώνας των 2 ομάδων σε Final 4 τα τελευταία χρόνια, έχει στιγματιστεί από τα πολλά λάθη που κάνει η ΤΣΣΚΑ. Στην δικιά μου σκέψη, η ΤΣΣΚΑ αν προηγηθεί, μόνο από λάθος επιλογές της θα χάσει τον αγώνα, όπως το 2012. Έτσι λοιπόν θα επιλέξω την Ρώσικη ομάδα να κάνει τα περισσότερα λάθη στον αγώνα.

2) Με την απουσία του Λοτζέσκι από τους αγώνες, το βάρος του περιφερειακού σουτ θα πέσει(εικάζω) στον Έρικ Γκρίν. Γενικά ο Αμερικάνος είναι σταθερός από την περιφέρεια και το Ο 1.5ΤΡΙΠ είναι σε καλό σημείο.

Πάμε και στον 2ο ημιτελικό,ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την Ρεάλ Μαδρίτης:

1) Στους τελευταίους αγώνες της Φενέρ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει επιδιώξει να κινείται με rotation 7-8 παιχτών. Ανάμεσα σε αυτούς, ενδέχεται να μπει και ο Νάναλλυ, ο οποίος είναι σε καλή φόρμα τελευταία με αποκορύφωμα την 40αρα στην Εφές. Το Ο 5.5 πόντοι που δίνει ο ΟΠΑΠ είναι μια χαρά.

2) Έχουμε πει και στο αφιέρωμα, πως μεγάλο μέρος του συστήματος, μάλλον θα βγει πάνω στον Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος ειδικεύεται στο περιφερειακό σουτ. Για αυτό επέλεξα το Ο 2.5 ΤΡΙΠ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ (ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ):

  • ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ: ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (-0.5) (1.75)
  • ΕΡΙΚ ΓΚΡΙΝ: Ο 1.5 ΤΡΙΠ (2.00)
  • ΝΑΝΑΛΛΥ: Ο 5.5 ΠΟΝΤΟΙ (1.80)
  • ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΒΙΤΣ: Ο 2.5 ΤΡΙΠ (2.00)

Mariano

Advertisements