Καλησπέρα και πάλι στο team!

Μπράβο σε όποιον ακολούθησε χθες, ΤΑ-ΜΕΙ-Α-ΡΑ, η Σιντ Τρούιντεν του έβγαλε τα μάτια (7-0), τα παιδιά της Χορν όπως σας είπα, γεννήθηκαν με 2 αριστερά πόδια οπότε άρπαξαν 3 μπαλάκια, τα 2 over πήγαν να μας κάνουν τα ζόρικα, όμως κάτι τέτοια over εμείς στο χωριό μου τα βγάζουμε με τον ελληνικό καφέ (λουκουμάκια). Μετά το απαράδεκτο λογοπαίγνιό μου, θα σας μιλήσω για το σημερινό κουπόνι. Τραγικότατο. Αλήθεια. Ξύπνησα με όλη την όρεξη να γράψω το άρθρο μου και να ψαχτώ. Όμως οι μπουκ ψάχτηκαν παραπάνω από μένα και όλες οι αποδόσεις είναι τόσο πετσοκομμένες που δεν ήξερα τι να παίξω. Τι να σας δώσω; Over 3.5 στο 1.36; 1.36 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Τέλος πάντων, κάτι βρήκαμε και σήμερα, ας τα δούμε παρακάτω.

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Λας Πάλμας : Αδιάφορο ματς, αμφότερες «σώθηκαν» και η ανακούφιση κυρίως στην πλευρά της Λα Κορούνια είναι τεράστια μιας και η σεζόν ήταν γεμάτη άγχος και πίεση. Η Λας Πάλμας σε ότι ματς την παρακολούθησα έπαιζε ανοιχτά, οπότε θα πάω στη λογική των γκολ. Over και g/g είναι πολύ καλή επιλογή για να ανεβάσουμε και λίγο την απόδοση.

Μποαβίστα – Μπενφίκα : Μαντέψτε… Αδιάφορο ματς στην Πορτογαλία, η Μποαβίστα δεν κυνηγάει τίποτα, η Μπενφίκα ότι κυνήγησε το πήρε (πάλι πρωτάθλημα ο Μήτρογλου η παικτούρα). Κανένα άγχος λοιπόν, η Μποαβίστα θέλει μία τελευταία καλή παράσταση στο κοινό της, η Μπενφίκα είναι σαφώς ανώτερη αλλά δεν θα ματώσουν και για τη νίκη, νομίζω ότι το g/g είναι πολύ καλή επιλογή.

Νανσί – Σεντ Ετιέν : Η Νανσί σώζεται μόνο με θαύμα αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα το κυνηγήσει. Η Σεντ Ετιέν άρπαξε αρκετές σφαλιάρες τον τελευταίο μήνα (0-5 από Παρί, 2-0 από Μονακό), θέλει να κλείσει τη σεζόν με ένα καλό ματς, πάμε στη λογική των γκολ που πληρώνει και καλά.

Στο δια ταύτα:

  • Ντεπορτίβο – Λας Πάλμας: over 2.5 και g/g (1.72)
  • Μπαβίστα – Μπενφίκα: g/g (1.95)
  • Νανσί – Σεντ Ετιέν: over 2.5 (2.00)

Καλή επιτυχία ρε αλάνια! Τα λέμε αύριο!

Ντάκαρος

Advertisements