Σήμερα, έχουμε τον πρώτο μεγάλο Ευρωπαϊκό τελικό, αυτόν του Europa League. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε εκεί την Σεβίλλη (5 κατακτήσεις από 2006 και μετά), αλλά φέτος την στείλανε να παλέψει με τα θηρία του Champions League. Σήμερα στη Στοκχόλμη τα πιτσιρίκια του  Peter Bosz θέλουν να γράψουν ιστορία. Απέναντι τους, η ομάδα του Μουρίνιο, που θέλει να προσθέσει τον τίτλο που της λείπει, στην πλούσια τροπαιοθήκη της αλλά ταυτόχρονα να οδηγηθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς τερμάτισαν στη 6η θέση στην Αγγλία.

Κοιτώντας τις αποδόσεις, το πρώτο σημείο που μου κόλλησε στο μυαλό είναι το γ/γ(1,95). Το περίμενα μεταξύ 1,75-1,85 αλλά φαίνεται οι “μπουκ” προσάρμοσαν τις αποδόσεις στην σφιχτή Μάντσεστερ. Από τα τελευταία 10 παιχνίδια των Άγγλων μόλις ένα ήρθε όβερ 2,5. Από την άλλη, οι Ολλανδοί σκοράρουν με μεγάλη ευκολία, γι’ αυτό και έχουν 7 /10 όβερ 3,5 (30 γκολ ενεργητικό-12 παθητικό στα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις).

Επίσης, η απόδοση του άσσου (4,20) είναι αρκετά ψηλή για τελικό και για την φόρμα που έχει ο Αίαντας. Το μόνο που με σταματάει από το 1dnb (2,75) ή το 1Χ (1,85) είναι ότι τα “πιτσιρίκια” του Άγιαξ εκτός έδρας δυσκολεύονταν αρκετά (βλέπε 3-1 με Λιόν, 2-0 με Σάλκε και παράταση, 2-1  με Κοπεγχάγη).

Επειδή το γ/γ και γενικά αποδόσεις κάτω από 2.00, για πολλούς δεν είναι αρκετές για μονό ποντάρισμα, τα δύο πιο πιθανά σκορ για μένα είναι το 1-1 (6.00) και το 1-2 (8,50). Θα ποντάρω μόνο στο σκορ της ισοπαλίας όμως μιας που στο γ/γ θα κάνω “δυνατό” ποντάρισμα.

Damcash

Advertisements