Καλησπέρα σας! Ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα, κυρίως μετά το χθεσινό υπερταμείο. Εξαιρετική μέρα η χθεσινή αλλά όπως όλες οι μεγάλες ομάδες μετά από μία επιτυχία, κοιτάμε το επόμενο ματς και τα πανηγύρια τελείωσαν ήδη. Σήμερα δεν θα ασχοληθούμε με τελικούς κυπέλλων στη λίστα μου, δεν είμαι στοιχηματικός φαν της διοργάνωσης, προτιμώ να βλέπω τα ματσάκια αυτά αμερόληπτα και να χαζεύω μπαλίτσα.

Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Βάρμπεργκς – Φάλκενμπεργκς ΦΦ : Και μόνο στατιστικά να το πάμε μιλάμε για 2 ομάδες που σκοράρουν συνεχώς. 3 στα 4 εντός έδρας όβερ η Βάρμπεργκς, 7 στα 8 G/G η Φάλκενμπεργκ. Το όβερ κινείται σε πολύ καλές τιμές, θα το συνδυάσω με το G/G για ένα κλικ παραπάνω.

Ντάλκουρντ – Ατβίνταμπεργκ : Πολύ δυνατή εντός έδρας η Ντάλκουρντ, και θέλει να είναι σε τροχιά ανόδου, η Ατβίνταμπεργκ από την άλλη θέλει να φύγει από τη ζώνη υποβιβασμού και έχει αποδείξει ότι έχει επιθετικό στυλ για να κυνηγήσει κάθε αποτέλεσμα. Δεν θα ασχοληθώ με τον άσσο, είναι πολύ χαμηλός, το όβερ παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Μινεσότα – Ορλάντο Σίτυ : Τέλειο πρωτάθλημα αυτό το αμερικάνικο, πάντα θα βρεθούν κάποιες ομάδες να το κάνουν τσίρκο το παιχνίδι. Η Μινεσότα παρόλο που έκανε τραγικό ξεκίνημα, τώρα έστρωσε και παίζει ΦΟΥΛ επιθετικά. Το ίδιο κάνει και η Ορλάντο. Εγώ θα ακολουθήσω την γνωστή πεπατημένη του όβερ και G/G αλλά και το όβερ 3.5 δεν είναι κακό.

Συνοπτικά:

  • Βάρμπεργκς – Φάλκενμπεργκς ΦΦ : Over 2.5 & G/G (2.10)
  • Ντάλκουρντ – Ατβίνταμπεργκ : Over 2.5 (1.72)
  • Μινεσότα – Ορλάντο Σίτυ : Οver 2.5 & G/G (1.83)

Αυτά από εμένα, καλή επιτυχία να έχουμε, μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά!

Ντάκαρος

Advertisements