Χθες αποτύχαμε παταγωδώς στην προσπάθεια για τα πολλά, πάμε σήμερα σε κάτι χαλαρό. Σήμερα βέβαια όποιος πιάσει το κουπόνι θα καταλάβει ότι δεν είναι και η καταλληλότερη μέρα για ποντάρισμα, όμως αφού βρήκα μία τριαδούλα, γιατί να μην την μοιραστώ;

1) Σάμροκ Ρόβερς- Μπρέι : Και οι 2 είναι ομάδες που έχουν πολύ καλές επιθέσεις, όμως κάπου τα χαλάνε στην άμυνα. Η Σάμροκ την προηγούμενη αγωνιστική έπαιζε μέσα στην πρωτοπόρο, και μας πήγε τρελό ταμείο με όβερ και g/g καθώς κατάφερε και σκόραρε πρώτη και έχασε και ευκαιρίες για το 0-2. Η Μπρέι έμεινε στο 2-2 με την προτελευταία, Σλίγκο, οπότε θα ψάξει τη νίκη και θα παίξει ανοιχτά. Στηρίζουμε το over.

2) Περούτζια- Μπενεβέντο : Ακόμα ένα ματς για πλέυ οφ ανόδου στη Β’ Ιταλίας. Δεν ξέρω αν είδατε χθες τι έγινε στο Φροζινόνε- Κάρπι, αλλά εμένα η Κάρπι πλέον μου έχει κλέψει την καρδιά. Η Μπενεβέντο κέρδισε 1-0 στο πρώτο ματς και δεν πιστεύω ότι θα ανοιχτεί. Η Περούτζια θα πρέπει να πιέσει και να παίξει για τη νίκη από το πρώτο λεπτό, όμως θα πρέπει να προσέχει καθώς η φιλοξενούμενη είναι εξαιρετική στην κόντρα. Λογική στο Χ ημίχρονο που έχει και καλή απόδοση.

3) Μόναχο 1860- Ρέγκενσμπουργκ : Θα στήριζα τον άσσο καθαρά λόγω του κόσμου. 2η κατηγορία Γερμανίας κύριοι και πουλήθηκαν 55.000 εισιτήρια και αναμένονται 60.000 κόσμου στις κερκίδες. Σε 2η κατηγορία. Δεν με εμπνέει όμως η Μόναχο  τόσο πολύ, άσε που είναι αρκετά δυνατή η Ρέγκε (δεν ξαναγράφω ολόκληρο το όνομα, είναι απάνθρωπο ώρες  ώρες  με τις ομάδες που διαλέγω) οπότε θα πάω στο g/g το οποίο πληρώνει εξίσου καλά.

Στο διά ταύτα:

  1. Σάμροκ Ρόβερς- Μπρέι : Over 2.5 (1.70)
  2. Περούτζια- Μπενεβέντο : Χ ημίχρονο (2.10)
  3. Μόναχο 1860- Ρέγκενσμπουργκ : G/G (2.10)

Καλή επιτυχία!

Ντάκαρος

Advertisements