Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Σάββατο σήμερα και τελικός Champions League, οπότε δεν γινόταν να μη γράψω! Δεν θα σας κουράσω και θα ασχοληθώ μόνο στοιχηματικά, γιατί ένα άρθρο μου καθαρά αγωνιστικό, δεν θα είχε αξία μιας και από μικρός λατρεύω τη Γιουβέντους, την υποστηρίζω από τότε που με θυμάμαι να βλέπω μπάλα και η Ρεάλ κυμαίνεται μεταξύ αδιάφορης και αντιπαθητικής. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΕΑΛ : Σε ένα ματς-τελικό δεν χωράνε αναλύσεις, προϊστορίες κλπ γι αυτό θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό. Αρχικά το όβερ προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση αλλά θα γίνει μόνο εάν έχουμε γκολ νωρίς στο ματς έτσι ώστε να ανοίξει ο ρυθμός. Δεν είναι και η καλύτερη επιλογή, όμως το 2.40 παίχτηκε, μόνο και μόνο για κάλυψη στα υπόλοιπα σημεία μου. Το επόμενο που θεωρώ αρκετά πιθανό, είναι το ακριβές σκορ 1-1. Συχνό σκορ για τελικό, οδηγεί στην παράταση και η σκέψη πίσω από αυτό είναι ότι σε περίπτωση που σκοράρουν και οι 2, και το σκορ είναι 1-1 μέχρι το 60’, μετά δύσκολα θα παρθούν μεγάλα ρίσκα, κυρίως από τη Γιούβε. Κάτι ακόμα που βρήκα πολύ ενδιαφέρον, είναι το «Να κατακτήσει η Γιουβέντους το τρόπαιο στα πέναλτι». Θεωρώ πολύ πιθανό να πάμε σε αυτή τη διαδικασία, και ποιος καταλληλότερος από το να σηκώσει στις πλάτες του το τρόπαιο, από τον Τζίτζι που θα είναι και ο καλύτερος τρόπος να κλείσει την καριέρα του.

Στο διά ταύτα :

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΡΕΑΛ :

  • Over 2.5 (2.40)
  • 1-1 ακριβές σκορ (5.50)
  • Κατάκτηση Γιουβέντους στα πέναλτι (11.00)

Και επειδή φυσικά δεν θα σας άφηνα έτσι, βρήκαμε και μία 4αδούλα όβερ για σήμερα, όμως δεν θα χάσω χρόνο σε αναλύσεις έτσι ώστε να προλάβετε να τα παίξετε:

  1. Νέα Υόρκη Σίτυ – Φιλαδέλφια Γιούνιον: Over 2.5
  2. Κάλμαρ ΦΦ – Έρεμπρο ΣΚ: Over 2.5
  3. Όστερσουντ – Σούντσβαλ: Over 2.5
  4. Μπρομαποϊκάρνα (ομαδάρα) – Ντέγκερφορς: Over 2.5

Καλή επιτυχία!

Ντάκαρος

Advertisements