Καλησπέρα κύριοι… Τι καλησπέρα δηλαδή… Σας γράφω με πολύ βαριά καρδιά… Μεγάλε Τζίτζι είσαι τιτάνας ότι κα να έγινε… Στα στοιχηματικά νέα της ημέρας, εγώ προσωπικά πληρώθηκα το όβερ και έκλεισα με +4€ το 1-1 και +3€ το να κερδίσει στα πέναλτι η γιούβε, για τον απλούστατο λόγο ότι είχε κατηφορίσει το γήπεδο στο 2ο ημίχρονο και δεν βγήκαμε να παίξουμε ποτέ. Anyway, πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα!

1) Νόρκεπινγκ – Γκέτεμποργκ : Εδώ το σετ αποδόσεων με μπέρδεψε. Πολύ υψηλός μου φαίνεται ο άσσος για μία ομάδα η οποία παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και ξεκίνησε  τη χρονιά πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να πλασάρεται συνεχώς στην πρώτη 3αδα. Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για την Γκέτεμποργκ η οποία δεν κάνει και την καλύτερη χρονιά, παρόλα αυτά σκοράρει. Το αμφίσκορο σε συνδυασμό με όβερ θεωρώ ότι είναι πολύ καλή επιλογή.

2) Ορλάντο Σίτυ – Σικάγο Φάιρ : Αγαπημένες ομάδες και οι 2 που το ζούνε όσο πιο αμερικάνικα γίνεται. Όσα φάμε όσα βάλουμε τα αγαπητά μας παιδιά, κι εγώ δεν θα πω όχι στο όβερ και g/g που παίζεται με κλειστά μάτια.

3) Μπόκα Τζούνιορς – Ιντεπετιέντε : To Μπομπονέρα θα πάρει φωτιά και σήμερα. Ο άσσος είναι πολύ ψηλός για μία ομάδα η οποία με 4/4 από τώρα μέχρι το τέλος έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα αφήνοντας 2η τη μισητή αντίπαλο, Ρίβερ. Η Μπόκα η οποία πέταξε τη νίκη με την Ουρακάν την προηγούμενη αγωνιστική, θα παίξει μπροστά στο διψασμένο για νίκη κοινό της, κι εμείς θα την στηρίξουμε

Στο διά ταύτα:

  1. Νόρκεπινγκ – Γκέτεμποργκ : Όβερ 2.5 & G/G (1.95)
  2. Ορλάντο Σίτυ – Σικάγο Φάιρ : Όβερ 2.5 & G/G (1.90)
  3. Μπόκα Τζούνιορς – Ιντεπετιέντε : 1 (2.10)

Καλή επιτυχία αλάνια!

Ντάκαρος

Advertisements