Καλησπέρα σας!! Ευτυχώς αυτός ο περιοδεύων θίασος με την επωνυμία Εθνική Ελλάδος, θα αναλάβει τη διασκέδασή μας για σήμερα γιατί εδώ πάνω τα πράγματα είναι θολά και ζόρικα. Οι μεν, βρίζουν και τον Ίβιτς που ζητάει τριπλάσιο συμβόλαιο αλλά και τον Ιβάν που όχι μόνο δεν του το δίνει, αλλά δεν δείχνει ότι θα κάνει και την υπέρβαση στο θέμα του προπονητή. Οι δε, δεν ξέρουν αν θα παίζουν στην Α στη Β ή στα τοπικά και με ποιον πρόεδρο και ποιον γραμματέα. Και οι παραδίπλα ούτε φωνή ούτε ακρόαση, μόνο ο Super 3 βρήκε ευκαιρία να κράξει το Σαββίδη που ψήφισε Κομπότη.

Στοίχημα λοιπόν, για να σταματήσουμε να βρίζουμε τους συλλόγους της πόλης μας και να ξεκινήσουμε να βρίζουμε τα έθνη της Ευρώπης που μας στέλνουν στον κουβά.

Ούνο: Θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό με Damcash για το διπλό της Βουλγαρίας. Θα πάω στο διπλό, γιατί είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Απλά, όμορφα κι ωραία. Ναι μεν δεν έχει βαθμό εκτός έδρας, αλλά οφείλεται στο ότι έπαιξε σε δύο πολύ δύσκολες έδρες. Με νίκη μένει κοντά στο κόλπο οπότε την ακολουθάμε

Ντος: Σουηδία – Γαλλία, σε ένα ματς που κανείς δεν πάει να ξανοιχτεί στα πέλαγα θα πάω με το under (ναι, κόντρα στον Damcash), γιατί έχω δει πολύ σοβαρή Γαλλία στα εκτός, και μια Σουηδία που δείχνει να καταλαβαίνει μέχρι που φτάνει το πάπλωμα και μέχρι που τα πόδια της.

Τρες: Νήσοι Ρανιέρι – πατρίδα Χριστοφοράκου-Παπαντωνίου, βλέπω over 3,5 κύριοι καθώς η Ελβετία ανοίγεται στα εκτός και με γοητεύει μεσοεπιθετικά, ενώ το παραγάδι που απλώνουν οι φιλότιμοι εργάτες απ τα Φερόε δεν βλέπω να σταματάει και πολλές επιθέσεις.

Θα ακολουθήσω και το πολύ όμορφο over 3,5 του Damcash στο Εσθονία – Βέλγιο και θα παίξω τετράδα με τρία ζητούμενα.

Συνοπτικά:

  • Λευκορωσία – Βουλγαρία: διπλό (3.10)
  • Σουηδία – Γαλλία: under 2,5 (1.72)
  • Νήσοι Φερόες – Ελβετία: over 3,5 (2.37)
  • Εσθονία – Βέλγιο: over 3.5 (2.25)

Στάμπας

Advertisements