Γλυκόπικρη γεύση μου έμεινε από τις προηγούμενες προτάσεις μου, καθαρά λόγω εγωισμού βέβαια, καθώς όταν κάνεις το 7/8, σε «πονάει» λίγο που άγγιξες το απόλυτο αλλά δεν το έπιασες. Σήμερα το κουπόνι θα σας φανεί λειψό (λογικό εάν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε 19 Ιουνίου και είναι Δευτέρα) αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιες «ευκαιριούλες» που αξίζουν μία ματιά.

1) Αυστραλία – Γερμανία : Ένα ματς το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς τα Πάντσερ κατεβαίνουν με τη 2η ενδεκάδα τους σε αυτό το τουρνουά και τα Καγκουρό περνούν μία μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αυτό με οδηγεί βέβαια σε κάποια συμπεράσματα. Αρχικά, ανέκαθεν πίστευα πολύ στο γνωμικό «το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που κρατάει 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί». Είναι μηχανές οι άνθρωποι (τι είπα τώρα) και άκρως επαγγελματίες, δεν αναγνωρίζουν σημαντικό και αδιάφορο ματς και παίζουν λυσσαλέα μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει 3 φορές. Αν λάβω υπόψη και ότι τα νέα παιδιά που απαρτίζουν την αποστολή, έχουν κάθε λόγο να αποδείξουν στον Λεβ ότι τους αξίζει μία θέση στο ρόστερ του επερχόμενου Μουντιάλ, τότε οδηγούμαι στην ιδέα για πολλά γκολ, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να ψάξουν απλά μία «επαγγελματική» νίκη. Από την άλλη, οι Αυστραλοί έχασαν τη σημαία τους, τον Τζεντινάκ και τον καλύτερο αμυντικό τους, τον Σμιθ στο φιλικό με τη Βραζιλία και ψάχνουν να βρουν την ταυτότητά τους μιας και στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάνουν το ένα στραβοπάτημα μετά το άλλο. Βάζω και στην εξίσωση την προϊστορία (5 τελευταίες αναμετρήσεις, ισάριθμα όβερ 2.5 και 3 όβερ 3.5) και καταλήγω στην επιλογή των γκολ.

2) Τρέλεμποργκ – Γκέφλε : Ανεξήγητες οι τιμές του άσσου.  Η Γκέφλε έχει 5 βαθμούς σε 12 αγωνιστικές, έχει 3 βασικούς τραυματίες, ο πρόεδρός της παραιτήθηκε, δεν ξέρω πραγματικά τι θα μπορούσε να πάει χειρότερα. Όχι ότι η Τρέλεμποργκ εντυπωσιάζει, αλλά είναι σαφώς πιο συμπαγής, παλεύει το κάθε ματς και δεν νομίζω ότι θα συναντήσει εμπόδιο στο σημερινό.

3) Μπραν – Στάμπαεκ : Γενικότερα η Νορβηγία είναι η λιγότερο συμπαθής στοιχηματικά χώρα της Σκανδιναβίας για εμένα, όμως δεν μπορώ να αγνοήσω αυτό το ματς. Απίστευτες επιθετικές αρετές εκατέρωθεν, ένα ματς που μπορεί να γίνει ροντέο. Δεν θα ασχοληθώ με σημείο γιατί είναι ανεξέλεγκτες και οι 2, αλλά το όβερ 3.5 καλοπληρώνει.

Στο δια ταύτα :

  1. Αυστραλία – Γερμανία:  Όβερ 3.5 (2.37)
  2. Τρέλεμποργκ – Γκέφλε: 1 & Όβερ 2.5 (2.30)
  3. Μπραν – Στάμπαεκ: Όβερ 3.5 (3.00)

Αυτά από εμένα, καλή εβδομάδα σε όλους!

Ντάκαρος

Advertisements