Χτύπημα κάτω από τη μέση το χαμένο πέναλτι της Γερμανίας (u21) στο 85’, προχτές. Ευτυχώς σώθηκε λίγο η φάση στο live με Χιλή και Ιταλία. Η ατυχία συνεχίστηκε και χτες στις προτάσεις του Ντάκαρου με την Τρέλεμποργκ να μην μπορεί να σκοράρει για 3ο σερί ματς, κόντρα στη χειρότερη άμυνα της κατηγόριας. Το σημερινό πρόγραμμα είναι ακόμα χειρότερο και εγώ προσωπικά θα απέχω. Για τα “αρρωστάκια” όμως που θέλουν κάτι να τζογάρουν και σήμερα… είμαστε εδώ, να δώσουμε τις προτάσεις μας.

Για το Euro u21 δυο αναμετρήσεις και σήμερα για τον Β’ όμιλο. Οι δυο χαμένες του πρώτου γύρου, Σερβία και ΠΓΔΜ, μάχονται για τους 3 βαθμούς της νίκης. Άσσο Σερβία u21 σε απόδοση 1,50 δεν θα έπαιζα ούτε με δανεικά λεφτά. Χαμηλό το γ/γ(1,66) και το όβερ(1,60) για τα γούστα μου. Το μόνο που αξίζει πονταρίσματος θεωρώ πως είναι το συνδυαστικό όβερ+γ/γ(2.00).

Στην 2η αναμέτρηση, η Πορτογαλία κοντράρεται με την Ισπανία. Με τους παικταράδες που έχουνε και οι δυο, το γ/γ(1,70) και το όβερ(1,80) βρίσκονται ψηλότερα απ’ οτι στο άλλο ματς της Σερβίας. Δεν το πολύ καταλαβαίνω αυτό. Με 5(!!) γκολ φιλοδώρησε την ΠΓΔΜ η Ισπανία, με τον παικταρά τον Ασένσιο να σημειώνει χατ-τρικ. Δυο σημεία αξίζουν για μένα εδώ. Το συνδυαστικό γ/γ+όβερ 2,5 (2,20) μιας που κάλλιστα το ματς μπορεί να ξεφύγει και επίσης το Χ τελικό (3,50) αν τυχόν θέλουν να πάρουν από ένα βαθμό, και να παίξουν τη πρωτιά στη διαφορά των γκολ.

Επειδή με Λευκορωσία και Λιθουανία δεν έχω (ακόμα) ασχοληθεί, τα μόνα ματς που μπορώ να ασχοληθώ είναι αυτά στην Β’ Βραζιλίας. Είναι αρκετά περίεργη κατηγορία γιατί αν θα δείτε ο 2ος με τον 19ο έχουν μόλις 8 βαθμούς διάφορα. Καλό είναι να μην μπλέκετε με σημεία.  Μην σας παραξενέψει αν ο τελευταίος κερδίσει τον πρώτο, καθώς οι διαφορές είναι μικρές.

Η μόνη αήττητη ομάδα είναι η 1η Τζουβεντούδε που παίζει σήμερα με την Μπραζίλ Ντε Πελότας. Γκουαρανί (2η) – Οέστε (13η) 4/8 όβερ για την Γκουαρανί, όμως οι φιλοξενούμενοι, είναι η μόνη ομάδα της κατηγορίας χωρίς όβερ. Στα δυο γκολ κατεβάζουν γενικό. 8 ματς έχουν περάσει, δεν πρέπει να βγάλουν και ένα οβεράκι; έστω και κατά λάθος. Στο (2,20) το όβερ 2,5.

Άλλο ματς που συμπληρώνει καλά ποσοστά στα όβερ και γ/γ είναι το Ναούτικο – ΓκοΪας. Τελευταία και η μόνη ομάδα χωρίς νίκη η Ναούτικο που κράτησε μόνο στον πρώτο αγώνα το μηδέν στην άμυνα και είναι η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (2 γκολ/ματς). Το γ/γ (1,90) και το όβερ2,5 (2,25), εγώ θα προτιμούσα το 1ο.

Τρίτο και τελευταίο ματς της κατηγορίας που κράτησα, το Αμέρικα ΜG(14η) – Σάντα Κρουζ(4η). Η Σ. Κρουζ είναι πρώτη στα όβερ (6/8) και έχει σκοράρει επίσης 6/8 παιχνίδια. Η Αμέρικα βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω της και θέλει την νίκη για την πιάσει στην βαθμολογία. Πιθανό γ/γ (1,90).

Προτάσεις :

  • Σερβία – ΠΓΔΜ : όβερ+γ/γ(2.00)
  • Πορτογαλία – Ισπανία : γ/γ+όβερ 2,5 (2,20)
  • Πορτογαλία – Ισπανία : Χ(3,50)
  • Γκουαρανί – Οέστε : όβερ 2,5 (2,20)
  • Ναούτικο – ΓκοΪας : γ/γ (1,90)
  • Αμέρικα ΜG – Σάντα Κρουζ : γ/γ (1,90)

Damcash

Advertisements