Καλησπέρα σε όλο τον καλό κόσμο που αγωνίζεται για να πιάσει ένα 250άρι ταμείο και να πληρώσει την απύθμενη ηλιθιότητα της νομοθετικής αρχής της χώρας το brand new and hot πρόστιμο για τα ανασφάλιστα οχήματα.

Και να πεις να είχαμε σε εξέλιξη τίποτα της προκοπής, να πω ναι. Τώρα με το milko cup των εθνικών ομάδων, και το euro των πιτσιρικάδων, είμαστε όσο να πεις λίγο σφιχτά. Θα τη δώσουμε τη μάχη μας παρ’ όλα αυτά, σε συντηρητικό πλαίσιο και αν μη τι άλλο θα πέσουμε στον κουβά σαν ήρωες!

Νούμερο ένα λέιντιζ εντ τζέντλεμεν, η μητέρα Ρωσία, πατρίδα των ορθόδοξων αδερφών μας, αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή συλλόγων Ευρώπης, πρωταθλητή εθνικών ομάδων Ευρώπης, πρωταθλητή Ισπανίας, καλύτερο ποδοσφαιριστή της γης, προστάτη του γαλαξία μας και φύλακα της ανθρωπότητας Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο πρώτο παιχνίδι οι Πορτογάλοι, ήταν ΠΟΛΥ καλύτεροι από τους Μεξικανούς, αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού τους κράτησε στο αγαπημένο αποτέλεσμα του Φερνάντο Σάντος. Μ’ αρέσει η νίκη της Πορτογαλίας στο 2,00 και το 2-3 γκολ στο 1,95 που τα βρήκα. Δεν είναι κακή η Ρωσία αλλά δεν με έπεισε για το κάτι παραπάνω.

Νάμπερ του, Μέχικο – Νέα Ζηλανδία: Ξεκάθαρο φαβορί και ομάδα που σκοράρει το Μεξικό. Έβαλαν δυο γκολ απέναντι στον Σάντος πράγμα που αξίζει μια επιβράβευση, αλλά στη γαλαρία δείχνουν να πονάνε όχι τόσο στην ατομική ποιότητα όσο σε ομαδική λειτουργία. Συνεπώς πιστεύω ότι ακόμη και μια μέτρια ομάδα ίσως και να κάνει τη ζημιά οπότε θα πάω με τα πολλά γκολ με το over1,5 στο 1ο ημίχ. να πληρώνει 2,20 και το over3,5 στο ματς να επιστρέφει 2,37 φράγκα.

Στο διά ταύτα:

  • Ρωσία – Πορτογαλία: Διπλό (2,00), 2-3 γκολ (1,95)
  • Μεξικό – Νέα Ζηλανδία: Over 1,5 γκολ 1ο ημίχ. (2,20), Over 3,5 γκολ συνολικά (2,37)

Στάμπας

Advertisements