Χαιρετώ όλη την παρέα του tzanabet!!!

Με αφορμή την εξασφάλιση των 1000 like στην σελίδα μας στο Facebook, αποφάσισα να σας ευχαριστήσω από την μεριά μου με τρείς ωραιότατες προτάσεις από το σημερινό κουπόνι.

1) Ξεκινώ χρονικά με τον αγώνα της Πορτογαλίας με την οικοδέσποινα Ρωσία. Παρακολουθώντας τα πρώτα παιχνίδια, είδα πολλές αμυντικές δυσλειτουργίες και από τις δύο ομάδες. Μπορεί η ομάδα της Νέας Ζηλανδίας, να μην έκανε τη ζημιά, αλλά υπήρξαν στιγμές που η Ρωσία φαινόταν ευάλωτη. Στο ίδιο μήκος και η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μπορεί να προηγήθηκε 2 φορές, αλλά στο τέλος ισοφαρίστηκε και έχασε 2 πολύτιμους βαθμούς. Στοιχηματικά τώρα, η Πορτογαλία θέλει τη νίκη για να βγει πρώτη και να μην βρεθεί στο δρόμο της Γερμανίας στα ημιτελικά. Εγώ, όμως, κρατάω το ΓΓ το οποίο είναι σε ενδιαφέρουσα τιμή. Για τους τολμηρούς προτίνω το 2+ΓΓ

2) Συνεχίζω με EYRO U21 και τον αγώνα της Τσεχίας με την Ιταλία. Η Ιταλία από την αρχή της διοργάνωσης, δείχνει ένα καλό πρόσωπο. Διαθέτει τα κατάλληλα πρόσωπα για διάκριση. Στον αγώνα με τη Τσεχία είναι το φαβορί και γω σαν γνήσιος Μαριάνο θα τιμήσω το «εύκολο» σημείο του ΔΙΠΛΟΥ. Επίσης, μπορούμε να βάλουμε στην εξίσωση και το συνδυαστικό 2+ U 3,5.

3) Θα κλείσω με τον αγώνα ανόδου στην Ισπανία, ανάμεσα σε Τενερίφη και Χετάφε. Πρώτος τελικός. Αναμένω ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν την άνοδο. Πρώτο σημείο είναι το U, εγώ όμως θα ρισκάρω στο εύρος τερμάτων «2-3» το οποίο βρήκα ενδιαφέρον.

ΤΡΙΑΔΑ:

  • ΡΩΣΙΑ- ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: ΓΓ (1.83)
  • ΤΣΕΧΙΑ U21- ΙΤΑΛΙΑ U21: 2 (1.50)
  • ΤΕΝΕΡΙΦΗ- ΧΕΤΑΦΕ: 2-3 (2.05)

ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ (ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ):

  • ΡΩΣΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: 2+ΓΓ (4,30)
  • ΤΣΕΧΙΑ U21 – ΙΤΑΛΙΑ U21: 2+ U 3,5 (2.17)

Mariano

 

Advertisements