Φτάσαμε στον τελικό του κυπέλλου συνομοσπονδιών, με τους Γερμανούς να θέλουν να κάνουν το 2/2 σήμερα μετά και την κατάκτηση του τροπαίου στο Euro u21.

Από εδώ και πέρα, για τον επόμενο μήνα, δεν έχει τίποτα αξιόλογο. Μόνο χαζο-μπετάκια σαν αυτό που προσπάθησα να κάνω (ο αθώος) με την Αυστραλία και πήγε άπατο.

Πάμε στα σημερινά. Από την Παρασκευή αφού δεν βγήκε το 1-1 που ήθελα στον τελικό του Euro, μου είχε καρφωθεί το ίδιο σκορ για τον σημερινό τελικό. Μην ξεχνάμε  ότι οι δυο ομάδες ξανάπαιξαν πριν 10 μέρες και φέραν το ίδιο σκορ 1-1. Όμως ήρθε το μεσημεριανο Πορτογαλία- Μεξικό, να μας τα χαλάσει όλα. 1-1 και νίκη Πορτογαλίας στην παράταση. Θα μου πείτε τι σχέση έχει το ένα ματς με το άλλο, και πολύ δίκιο θα έχετε. Αλλά είμαι λίγο προκατειλημμένος σε τέτοια θέματα, λόγω στατιστικής και συχνότητας εμφάνισης αποτελεσμάτων.

Αφήνω λοιπόν την αρχική σκέψη για το 1-1 και θα ποντάρω μεγαλύτερο ποσό στην ισοπαλία Χ (3,30) και ένα πιο χαλαρό ποσό στο τελικό σκορ 2-2 (13,00).

*η Χιλή έρχεται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες…σας θυμίζει κάτι αυτό ;

**0-0 με Πορτογαλία (μας πλήρωσε), 1-1 με Αυστραλία, 1-1 με Γερμανία, αν είναι να φέρει 4η σερί ισοπαλία… να μην το κάνει με ένα σκορ που δεν έφερε ακόμα;

Καλές βουτιές αλάνια, δεν παλεύεται στην πόλη με 40 βαθμούς!

Damcash

Advertisements