Καλησπέρα σε όλους τους Τζαναμπέτηδες! Σήμερα θα ασχοληθώ με τα προκριματικά του Europa στα οποία βρήκα μερικές ευκαιρίες που αξίζουν προσοχή.

 

1) Ντούναφ Ρούσε – Ίρτις : Δύσκολη αποστολή για την Ντούναφ η οποία καλείται να καλύψει το 1-0 του πρώτου αγώνα, παίζοντας με μία ανώτερη ποιοτικά ομάδα. Αναγκαστικά θα ψάξει το γκολ από νωρίς, ικανή η Ίρτις να απαντήσει.

 

2) Σάμροκ Ρόβερς – Στιάμιαν : Μετά το διπλό στην Ισλανδία, οι Ιρλανδοί παίζουν με λιγότερο άγχος και γενικότερα η φιλοσοφία και των 2 ομάδων είναι επιθετική. Η Στιάμιαν δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τον αποκλεισμό, και οι 2 ομάδες ανήκουν σε πρωταθλήματα που «τρέχουν», έχουν ρυθμό και περιμένω ανοιχτό παιχνίδι.

 

3) Ντέρι Σίτυ – Μίντιλαντ : Το ότι η Μίντιλαντ είναι ανώτερη ομάδα φάνηκε και από το πρώτο παιχνίδι (6-1). Η Ντέρι θέλει μία καλή εμφάνιση παρόλα αυτά, η πρόκριση έχει κριθεί μεν, αλλά το ματς πλέον δεν έχει σκοπιμότητα, θα παίξουν ελεύθερα και περιμένουμε γκολ και θέαμα ( όσο θέαμα μπορεί να προσφέρει το Ντέρι- Μίντιλαντ βέβαια).

 

4) ΑΙΚ – Κλάκσβικ (??) : Και μόνο που δεν είμαι 100% σίγουρος για το όνομα των φιλοξενούμενων, λέει πολλά και απορώ με το 0-0 του πρώτου αγώνα. Οι γηπεδούχοι δεν θα αφήσουν το ματς στην τύχη του, ούτε θα το ρισκάρουν παίζοντας χαλαρά, περιμένω ξέσπασμα αλλά το σημείο δεν αξίζει βάσει απόδοσης, οπότε θα πάμε με τα γκολ.

 

Στο διά ταύτα :

1) Ντούναφ Ρούσε – Ίρτις Όβερ 2.5 & G/G (2.50)

2) Σάμροκ Ρόβερς – Στιάμιαν Όβερ 2.5 & G/G (2.50)

3) Ντέρι Σίτυ – Μίντιλαντ Όβερ 2.5 (1.60)

4) ΑΙΚ – Κλάκσβικ Όβερ 2.5 (1.60)

Καλή επιτυχία!

Ντάκαρος

Advertisements