Καλησπέρα τζαναμπέτηδες.

Δυο λογάκια για τα χτεσινά σημεία. Αρχικά, το κοντέρ έγραψε 3/6. Αλλά πως μπορείς να μην είσαι απογοητευμένος όταν έχεις γ/γ+όβερ και σκαλώνει στο 3-0 (Σπορτ Ρεσίφε) και όταν η Ντεπορτίβο Κάλι δεν μπορεί να βάλει άλλο γκολ στους 10 της Τζουνιόρ… και σαν να μην έφτανε αυτό ισοφαρίζεται σε 1-1.

Εγώ πήγα κουβά γιατί έπαιξα 5-άδα με σύστημα 4-5. Για να σας κάνω μια εισαγωγή για αυτό που θα ακολουθήσει από Σεπτέμβριο, όποιος έπαιζε τα 6 σημεία μονά αποδεκτά, χτες θα έβγαινε κερδισμένος. Όποιος διάλεξε 2-3 δυάδες να παίξει ίσως και να πήγε ταμείο. Από 3 σημεία και πάνω άντε να βρεις τον σωστό συνδυασμό.

Εκεί ήθελα να καταλήξω, με τα μονά αποδεκτά είναι ο πιο πιθανός τρόπος να έχετε κέρδος. Μικρό στην αρχή βέβαια, αλλά σε βάθος χρόνου θα δείτε διαφορά.

Το σημερινό πρόγραμμα, αν και εγώ δεν θα τζογάρω καθόλου, το έριξα μια ματιά. Για γέλια είναι… αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια.

Αν παρατηρήσατε και τις προηγούμενες μέρες πολλά φαβορί του 1,10 – 1,50 δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ, μέχρι που γκέλαραν. Όποιος θέλει να ασχοληθεί, λοιπόν, με τον Λίνφιλντ – Σέλτικ (Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ),  βρίσκω αξία στο γ/γ (2,75) και στο 2+γ/γ (3,40).

Για το Golden Cup της Αμερικής, Καναδάς – Ονδούρα. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν μόνο για τη νίκη ενώ ο Καναδάς βολεύεται και με την ισοπαλία. G/g+over 2,5 (2,75). Τo διπλό παίζει στο 2,30-2,40, πιστεύω πως στο live και σε απόδοση πάνω από 3.00 αξίζει το ποντάρισμα.

Για το άλλο ματς του ομίλου Κόστα Ρίκα- Γαλλική Γουΐνέα δεν βγάζω άκρη. 1+όβερ (1,75) , 1ημιχ/1 τελικό (1,72), πολύ χαμηλές αποδόσεις για να ασχοληθούμε.

Για τους αγώνες στη Β’ Βραζιλίας, ξεχώρισα το όβερ 2,5 στο Μπραζίλ Ντε Πελότας – Φιγκειρένσε (2,35) όπως και το όβερ 2,5 στο Οέστε – Παρανά (2,40).

Καλή τύχη σε όποιον αποφασίσει να παίξει το Π-Σ-Κ, θα τα ξαναπούμε από Δευτέρα η Τρίτη.

Damcash

Advertisements