Καλησπέρα Τζαναμπέτηδες! Αρκετή δράση σήμερα και όπως και τις περισσότερες φορές ψάχνουμε τα γκολ. 4 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις πέτυχα, και τις μοιράζομαι ευθύς αμέσως μαζί σας.

1) Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ : Κλασσικός Μουρίνιο, μπορεί να φτιάξει μεικτή κόσμου και να παίξει αμυντικά εναντίον του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά θέλει μία πειστική εμφάνιση για την πρώτη αγωνιστική μπροστά στο κοινό τους και η Μάντσεστερ έχει την ποιότητα να το κάνει. Όπως έχει και η Γουέστ Χαμ, αφού ενισχύθηκε με πολύ καλούς μπαλαδόρους (Τσιτσαρίτο, Αρναούτοβιτς κ.α ). Οπότε δεν θα πάω στο κακοπληρωμένο απλό όβερ, θα το εκτοξεύσω συνδυάζοντάς το με g/g.

2) Γιουβέντους – Λάτσιο : Σουπερ Καπ Ιταλίας, αλλά η διαφορά των ομάδων είναι τεράστια για να δίνει τη Γιούβε 1.80. Και μιλάμε για τίτλο, δεν νομίζω η Γιούβε να κατέβει χαλαρή…

3) Νόρκεπινγκ – Τζουργκάρντεν : Πάω καθαρά στη φόρμα των 2 ομάδων καθώς και ότι καίγονται και οι 2 για τη νίκη, οπότε δεν θα κλειστούν. Θα το σκεφτόμουν σε συνδυασμό με το g/g, αλλά πολλά έχουν δει τα μάτια μου, θα πάω στο σκέτο όβερ.

4) Ντιζόν – Μονακό : Όποτε βρίσκω την ομάδα του Ζαρντίμ πάνω από 1.55 απόδοση στο όβερ, μου φαίνεται αδύνατο να μην το «βαρέσω». Οι άνθρωποι είναι «όσα φάμε, όσα βάλουμε» και παίζουν και μπαλάρα. Το θέμα είναι αν θα βοηθήσει στο σκοράρισμα η Ντιζόν, αλλά ακόμη και να μην το κάνει, η Μονακό μπορεί να το πάρει πάνω της.

Στο διά ταύτα:

1) ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: ΟΒΕΡ & G/G (2.50)

2) ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ: 1 (1.80)

3) ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ: ΟΒΕΡ (1.61)

4) ΝΤΙΖΟΝ – ΜΟΝΑΚΟ: ΟΒΕΡ (1.57)

Καλή επιτυχία!

Ντάκαρος

Advertisements