Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του tzanabet.com. Πρώτα απο όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή στοιχηματική σεζόν με πολλά ταμεία. Ξεκίνημα λοίπον των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και έτσι χωρίς πολλά πολλά ας δώσουμε την σημερινή μας τριάδα!!!

1) Ξεκινάμε με Σουηδία όπου εκεί η 3η στην βαθμολογία Αϊκ υποδέχεται την 16η στην βαθμολογία Εσκιλστούνα. Η Αϊκ προέρχεται απο εκτός έδρας ήττα απο την Γκέτεμποργκ και θέλει μία νίκη στο γήπεδό της να ανέβει ψυχολογικά. Η προϊστορία των 2 ομάδων δείχνει Όβερ οπότε θα πάμε στην λύση των πολλών γκολ: OVER.

2) Στο πρωτάθλημα της Γαλλίας η Πρωταθλήτρια Μονακό πάει στην ανατολική πλευρά της Γαλλίας στο Ντιζόν όπου εκεί θα παίξει ενάντια στην ομώνυμη ομάδα. Το διπλό δεν αξίζει, αλλά ούτε και το Ο 1,5 της Μονακό… Οπότε που πάς;; Στα πολλά γκόλ!! Στο μάτς με την Τουλούζ η Μονακό έδειξε ότι μπορεί να δεχθεί εύκολα γκόλ, επιθετικά η Μονακό είναι αξιόπιστη άρα καταλήγω στην επιλογή του OVER.

3) Ας πάμε τώρα και στην Αγγλία όπου εκεί είχαμε μία εντυπωσιακή έναρξη με πάρα πολλά γκολ!! Σήμερα διεξάγονται 2 ματς για την Premier League εγώ θα προτιμήσω το ματς  Νιούκαστλ – Τότεναμ. Η Νιούκαστλ θέλει να δείξει απο την αρχή πως δεν θέλει να γίνει μια ομάδα ασανσέρ και απο την άλλη η Τότεναμ πως θα είναι και φέτος μια δυνατή ομάδα!! 1,67 το G/G και 1,70 το Ο 2,5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι οπότε θα τα συνδυάσω!!

Συνοπτικά:

  1. ΑΪΚ – AFC Εσκιλστούνα: O 2,5 (1,70)
  2. Ντιζόν – Μονακό: O 2,5 (1,53)
  3. Νιούκαστλ – Τότεναμ: G/G+O (2,05)

Φιντέλ

Advertisements