Καλησπέρα και καλό Σ-Κ σε όλους σας. Το καλοκαίρι οδεύει σιγά- σιγά προς το τέλος του με τα πρωταθλήματα να ξεκινάνε, οπότε θα ήταν καλό να ξεκινήσουμε τη λεγόμενη κάβα της χρονιάς. Σήμερα διάλεξα 4 ματς στα οποία πιστεύω ότι θα επιτευχθούν τέρματα και δεν έψαξα σημεία, καθώς στις πρώτες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων, πολλά είναι τα φαβορί που «σπάνε».

1) ΠΟΡΤΛΑΝΤ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : Πολύ καλές επιθετικά ομάδες που δεν φοβούνται να ανοιχτούν και να παίξουν μπαλίτσα. Η προϊστορία είναι με το μέρος μας (2/3 τελευταία παιχνίδια τους είχαν όβερ και g/g), το μόνο πρόβλημα είναι η κούραση που μπορεί να κουβαλάει η Νέα Υόρκη. Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι θα γίνει κλειστό παιχνίδι. Οι μερακλήδες μπορείτε να στηρίξετε και το όβερ 3.5.

2) ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ : Θα στήριζα και τον άσσο της Βαλένθια, αλλά σε καλύτερη απόδοση. Το 1.70 δεν με εμπνέει για μία από τις πιο ασταθής ομάδες των τελευταίων ετών. Από τα φιλικά είδα και τις 2 πάντως να ψάχνουν έντονα το γκολ και ταυτόχρονα να έχουν προβλήματα στα μετόπισθεν. Οπότε στηρίζω το g/g, αλλά επειδή δεν μου αρέσει γενικά σαν σημείο (να περιμένω γκολ από μία συγκεκριμένη ομάδα) θα πάω με το όβερ.

3) ΚΟΡΚ ΣΙΤΥ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ : Η Κορκ έχει δείξει εδώ και καιρό ότι παίζει μόνη της και το κάνει όσο πιο εμφατικά μπορεί. Πλην του αγώνα για το κύπελλο που κέρδισε μόνο 2-0, τα άλλα ματς έχουν αρκετά τέρματα και η Σλίγκο Ρόβερς δεν θα αποτελέσει σίγουρα εμπόδιο για την επίθεση της Κορκ. Το όβερ προσφέρεται και σε πολύ καλή απόδοση για τα δεδομένα του ματς.

4) ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ : Η Ζούλτε ίσως και να αδικείται από το μοίρασμα των αποδόσεων αλλά το χέρι μου δεν πάει στην κόντρα. Παρόλα αυτά σκοράρουν και οι 2 με σχετική ευκολία, και αν μπει το γκολ νωρίς, το παιχνίδι θα ανοίξει δίχως αμφιβολία.

Στο διά ταύτα :

  1. ΠΟΡΤΛΑΝΤ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : ΟΒΕΡ 2.5 (1.57)
  2. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ : ΟΒΕΡ 2.5 (1.70)
  3. ΚΟΡΚ ΣΙΤΥ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ : ΟΒΕΡ 2.5 (1.70)
  4. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ : ΟΒΕΡ 2.5 (1.70)

Αυτά από εμένα, καλή επιτυχία κύριοι και κυρίες !

Ντάκαρος

Advertisements