Τελικά, ψέματα σας είπα! Δεν θα ασχοληθώ μόνο με το Τσου Λου γιατί έριξα μια ματιά στο Λιγκ Καπ Γαλλίας και πραγματικά, μερικές αποδόσεις είναι πάρα πολύ προκλητικές για να απέχω και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.

Τι ισχύει : Μονά παιχνίδια. Δεν υπάρχει παράταση, σε περίπτωση ισοπαλίας έχουμε πέναλτι.

Λοριαν – Λανς.

Πολύ κακό ξεκίνημα για τη Λανς, με 4 ήττες. Αυτό οδήγησε σε αλλαγή προπονητή (έδιωξε Καζανόβα και πήρε Σικορά). Ελπίζω και σε μια αλλαγή ψυχολογίας από μεριάς παικτών. Να προσθέσω πως η Λανς είναι το μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγόριας (41 εκατομμύρια) και μια από τις πιο λαοφιλής ομάδες στη Γαλλια.  Για μένα είναι πολύ προκλητικό το 5.00!! στο διπλό. Έχω ξανατονίσει πως οι διαφορές στη Β’ Γαλλίας δεν είναι τόσο μεγάλες για να δικαιολογούν τέτοιες αποδόσεις. Θα μειώσω λίγο το ρίσκο και θα επιλέξω το 2dnb (3.50).

Γκάζελεκ – Ερ. Αστέρας

4 συνεχόμενα 0-1 γκολ από μεριάς Γκάζελεκ. 4 συνεχόμενα 2-3 γκολ για τον Αστέρα, που είναι η μόνη ομάδα της Γ’ εθνικής. Για under 2,5 (1,75) μου κάνει το ματς, αλλά προτιμότερη η αποχή.

*Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση και θα αλλαχτεί μετά τον αγώνα.

Νανσί – Ορλεάνη

Αναμετρήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της Ορλεάνης και το ματς έληξε 3-1. Η Ορλεάνη έχασε μόνο στην έδρα της πρωτοπόρου Ρεμς. Επίσης πολύ ψηλά το διπλό (5.00), αλλά θα κρατήσω το Χ2διπλή (2,10) μιας που οι γηπεδούχοι έχουν μια έφεση στις ισοπαλίες (3 συνεχόμενες).

Παρί – Κλερμόν

Άλλο ένα ζευγάρι που αναμετρήθηκαν στην πρεμιέρα. Εκείνο το ματς τελείωσε 0-0. Από 6 συνεχόμενα Νο γκολ +αντερ έρχεται η Κλερμόν. Και εδώ μου βρωμάει ισοπαλία αλλά θα απέχω.

Τουρ – Χάβρη

Από τα ματς που λες, «τελευταίος με πρώτο» και δίνει το διπλό 2,20 ;;!!. 4 συνεχόμενες νίκες μετράει η Χάβρη που είναι η καλύτερη επίθεση με 11 γκολ και έχει δεχτεί μόλις ένα. Στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ φάνηκε οτι δεν δίνει και τόση σημασία (4-4 με τη Νιμ, πέρασε στα πέναλτι). Αντίστοιχα η Τουρ ξεκίνησε με 4 ήττες αλλά κέρδισε 4-1 την Νιόρ για το Λιγκ Καπ. Επίσης αναμετρήθηκαν την πρώτη αγωνιστική με τη Χάβρη να κερδίζει 0-3. Το όβερ είναι κοντά στο (1,80) αλλά θα ανεβάσω λίγο το ρίσκο με όβερ +γ/γ (2,20).

Βαλενσιέν – Ρεμς

Σπάει τα κοντέρ η Ρεμς, που συμπλήρωσε 6 αγώνες χωρίς να δεχτεί γκολ. Είναι πάρα πολλοί αγώνες για επίπεδο Ligue 2. Την κυνήγησα να φάει γκολ την Παρασκευή στον αγώνα με την Μπουργκ και με πήγε κουβά (3-0). Θα το ξαναδοκιμάσω σήμερα Το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες πληρώνει 1,83.

Προτάσεις:

Σύστημα 3-4 :

  1. Λοριάν – Λανς : 2dnb (3,50)
  2. Νανσί – Ορλεάνη : Χ2διπλή (2,10)
  3. Τουρ – Χάβρη : όβερ +γ/γ (2,20)
  4. Βαλενσιέν – Ρεμς : γ/γ (1,83)

Damcash

Advertisements