Πριν ξεκινήσω με τις σημερινές προβλέψεις πρώτα θέλω να κάνουμε ένα flashback στις επιτυχημένες προβλέψεις του προηγούμενου Σαββατοκύριακου:

Λα Λίγκα λοιπόν:


1. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΛΕΓΚΑΝΙΕΣ (19.15 COSMOTE SPORT 7)
Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις 2-0-0 γράφει το κοντέρ υπέρ της γηπεδούχου Εσπανιόλ που έδειξε πολύ καλά στοιχεία μέσα στη Σεβίλλη παίζοντας σοβαρή άμυνα και χτυπώντας πολύ καλά στην κόντρα απέναντι σε μια ομάδα που φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει φέτος. Συμπαθητική ήταν και η Λεγκανιές στην νίκη της επί της Αλαβές, της βγήκε όμως το παιχνίδι σε υπερβολικό βαθμό (χαμένο πέναλτι για την Αλαβές και μετά τυχερό γκολ από κόντρα με υποψία οφσάιντ) και πιστεύω ότι εκτός έδρας θα εμφανίσει τα περυσινά καλά κουσούρια. Ξεκάθαρα βλέπω φαβορί την Εσπανιόλ και το 2,10 που βρήκα στο ίντερνετ με ψήνει.

2. ΕΪΜΠΑΡ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (19.15 COSMOTE SPORT 4)
Σφίξιμο προβλέπω στο Μουνιθιπάλ Ντε Ιπουρούα καθώς και οι δύο ομάδες έδειξαν αμυντικές αρετές μέχρι στιγμής, αλλά στην γραμμή κρούσης δεν εντυπωσίασαν, εκτός από το παιχνίδι της Λεοφώρου που η ανασταλτική λειτουργία του Παναθηναϊκού μπήκε σε λειτουργία πτήσης και έφαγε δυο γκολ πάνω απ τη γραμμή και ένα αχρείαστο πέναλτι. Στο 1,80 βρήκα το U2,5 και θα το προτιμήσω.

3. ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ (21.15 COSMOTE SPORT 2)
Πιστεύω ότι η τριάδα Νολίτο – Νάβας – Μουριέλ με την τεχνική και την ταχύτητα που διαθέτει, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια, θα πετάει φλόγες μέχρι κι απ τα παπούτσια. Το 2,15 του διπλού μπορεί να αμφισβητηθεί μόνο από την παράδοση περισσότερο που θέλει να μη φέρνουν διπλά οι δύο ομάδες όταν συναντιούνται, αλλά καμιά παράδοση δεν παίζει μπάλα οπότε βλέπω ξεκάθαρο φαβορί τη Σεβίλλη.

Συνοπτικά:

  1. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΛΕΓΚΑΝΙΕΣ: ΑΣΣΟΣ 2,10

  2. ΕΪΜΠΑΡ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: U2,5 1,80

  3. ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ: ΔΙΠΛΟ  2,15


Στάμπας


Advertisements