Καλησπέρα σε όλους τους τζαναμπέτηδες. Τρίτη ευρωπαϊκή μέρα, τρίτη φορά θα προσπαθήσουμε να βρούμε το μεροκάματο. Οι 2 προηγούμενες μέρες μπορώ να πω ότι πήγαν αρκετά καλά (8/10 σημεία σύνολο) με τον Ολυμπιακό και την Πόρτο να μου χαλάνε τη γιορτή αλλά δεν μασάμε και πάμε σήμερα για το απόλυτο. Αγαπημένη διοργάνωση το Europa League, δεν γίνεται να μην την τιμήσουμε την πρώτη αγωνιστική.

1) Ζόρια – Έστερσουντ : Η Έστερσουντ και στο ματς με τον ΠΑΟΚ έδειξε την αδυναμία της εκτός έδρας (βέβαια, μέσα στην γαλατά δεν είχε κανένα πρόβλημα) και έχει αρκετά μεγάλη δόση ενθουσιασμού μιας και είναι ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία το ότι βρίσκεται στους ομίλους. Οι Ουκρανοί από την άλλη ξεκίνησαν την σεζόν με πολλά προβλήματα όμως έχουν την εμπειρία να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Έστερσουντ. Τα πολύ καλά προκριματικά των Σουηδών έχουν μεγαλώσει την απόδοση του άσσου αρκετά, οπότε θα τον τιμήσω.

2) Χαποέλ Μπεερ Σεβά – Λουγκάνο : Η Χαποέλ είναι μία ομάδα η οποία έχει δείξει πολύ καλό ευρωπαϊκό πρόσωπο με μεγάλες επιτυχίες από πέρσι που συμμετείχε και τότε στους ομίλους. Η Λουγκάνο επανέρχεται στην Ευρώπη μετά από 15 χρόνια και δεν έχει ούτε το μέγεθος ούτε την εμπειρία να χτυπήσει το ματς. Παρόλα αυτά είναι ικανή να σκοράρει. Η τιμή του άσσου είναι πολύ χαμηλή, αλλά αν συνδυαστεί με όβερ 2.5 ανεβαίνει αισθητά.

3) Ζούλτε Βάρεγκεμ – Νις : Σε πολύ καλό μομέντουμ οι Γάλλοι οι οποίοι διέλυσαν με 4-0 τη Μονακό, την αγωνιστική που μας πέρασε και έδειξαν ότι δεν ξέχασαν εντελώς τα περσινά τους κατορθώματα. Οι Βέλγοι από την άλλη, προέρχονται από ισοπαλία αλλά και το δικό τους παιχνίδι έληξε 2-2 (όβερ 3.5 και τα 2 ματς δηλαδή). Βάσει εικόνας και από ότι είδα και από τη Νις από τα προκριματικά, το όβερ είναι πολύ καλή επιλογή.

4) Στεάουα – Βικτόρια Πλζεν : Η προϊστορία μεταξύ των 2 ομάδων δείχνει ένα πράγμα. Γκολ και θέαμα. Πολύ δυνατές επιθετικά και οι 2, συμμετέχουν σε έναν όμιλο φωτιά (με Λουγκάνο και Χαποέλ) και θέλουν και οι 2 καλό ξεκίνημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Θα στηρίξω την επιλογή του όβερ σε συνδυασμό με το g/g που πληρώνει αρκετά.

5) Αούστρια Βιέννης – Μίλαν : Μετά από το ντόρτι που άρπαξε από τη Λάτσιο, η Μίλαν ψάχνει αυτό που θα της κλείσει την πληγή. Οι μουρμούρες για τους επενδυτές και τις κινήσεις τους έχουν ξεκινήσει ήδη στο Μιλάνο, και ο Μοντέλα θα θέλει μία πειστική εμφάνιση για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Η Αούστρια είναι ιδανικό θύμα για κάτι τέτοιο, στηρίζουμε το 2πλο που εάν συνδυαστεί με πολλά γκολ, ανεβαίνει αρκετά.

Στο διά ταύτα (Αποδόσεις bet365) :

1) Zόρια – Έστερσουντ: 1 (2.05)

2)Χαποέλ Μπεερ Σεβά – Λουγκάνο: 1 & όβερ 2.5 (2.50)

3)Ζούλτε Βάρεγκεμ – Νις: Όβερ 2.5 (1.80)

4)Στεάου – Βικτόρια Πλζεν: Όβερ 2.5 & G/G (2.50)

5)Αούστρια Βιέννης – Μίλαν: 2 & όβερ 2.5 (2.00)

Αυτά από εμένα, καλή επιτυχία σε όλους

Ντάκαρος

Advertisements