Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μετά από μία πολύ πετυχημένη ευρωπαϊκή εβδομάδα, πάμε να ασχοληθούμε και με τα ματσάκια των πρωταθλημάτων.

1) Στουτγκάρδη – Βόλφσμπουργκ : Πολύ δυνατή εντός έδρας η Στουτγκάρδη η οποία μπροστά στο κοινό της δεν χάνει. Η Βόλφσμπουργκ μετράει την μία απώλεια μετά την άλλη (δεν θα παίξει ούτε ο Γκόμες  σήμερα) και δεν αποτελεί φόβητρο για να σκεφτούμε την κόντρα. Ο άσσος κοντά στο 2.30 είναι πολύ ελκυστικός.

2) Κροτόνε – Ίντερ : Δεν θα ασχοληθώ με το σημείο σε αυτό το ματς γιατί την Ίντερ την θεωρώ αρκετά ασόβαρη ομάδα και το 1.40 του διπλού δεν με…”ψήνει”… Πάντως σκοράρει με συνέπεια και η Κροτόνε δείχνει ικανή να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα στην έδρα της. Το όβερ 2.5 σε τιμές  αουτσάιντερ αξίζει στήριξη.

3) Μπλάκμπερν – Γουίμπλετον : Ομάδα του όβερ η Μπλάκμπερν, ομάδα του άντερ η Γουίμπλετον.  Παρόλα αυτά η λογική λέει ότι η Μπλάκμπερν θα πάει το ματς εκεί που θέλει αυτή. Αν η Γουίμπλετον θέλει να πάρει κάτι από αυτό το ματς θα πρέπει να ρισκάρει. Το όβερ πληρώνει πολύ καλά.

4) Φροζινόνε – Μπάρι : Η 2η κατηγορία Ιταλίας είναι μία κλειστή κατηγορία, όπου μπαίνουν δύσκολα πολλά γκολ, όμως γι αυτό πληρώνει τόσο καλά το όβερ στις αναμετρήσεις του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Το ζήτημα είναι να βρεις το σωστό ματς. Και σήμερα νομίζω το βρήκαμε. 2 ομάδες που καταφέρνουν να σκοράρουν εύκολα, έχουνε 2 όβερ και 1 άντερ η κάθε μία στα 3 πρώτα παιχνίδια και το όβερ δεν περνάει απαρατήρητο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση στις τιμές που δίνεται.

5) Σαρλερουά – Βάασλαντ Μπέβερεν : Η Σαρλερουά καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά και η Βάασλαντ είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά . Το όβερ φαντάζει πολύ καλή επιλογή , κυρίως λόγω της ευκολίας στο σκοράρισμα για τη Βάασλαντ.

6) Μπράντφορντ – Ρόδεραμ : Και μόνο την φόρμα τους να κοιτάξει κανείς, το σημείο που παίζει είναι αρκετά ξεκάθαρο. Το όβερ είναι ο κοινός παρονομαστής στους σε όλα τα ματς μέχρι τώρα, και στο 2.00 απόδοση που το βρίσκουμε, δεν γίνεται να το αφήσουμε.

Στο διά ταύτα (Αποδόσεις bet365) :

  1. Στουτγκάρδη – Βόλφσμπουργκ  : 1 (2.30)
  2. Κροτόνε – Ίντερ : Όβερ 2.5 (1.80)
  3. Μπλάκμπερν – Γουίμπλετον : Όβερ 2.5 (2.07)
  4. Φροζινόνε – Μπάρι : Όβερ 2.5 (2.10)
  5. Σαρλερουά – Βάασλαντ Μπέβερεν : Όβερ 2.5 (1.80)
  6. Μπράντφορντ – Ρόδεραμ : Όβερ 2.5 (2.00)

Ντάκαρος

Advertisements