Το σημερινό κουπόνι κατάφερε να με αφήσει πιο αδιάφορο και από το χθεσινό, παρόλα αυτά προσπάθησα και βρήκα μερικά ματσάκια άξια προσοχής. Σήμερα δεν έχω εναλλακτική λύση όπως είχα χθες την Τσάμπιονσιπ, γι αυτό και θα γράψω μόνο για του τσου.λου. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

1) Γιουβέντους – Ολυμπιακός : Θα βγάλω τα οπαδικά γυαλιά μου (όχι μόνο τα του ΠΑΟΚ αλλά και της Γιουβέντους) και θα προσπαθήσω να δω αυτό το ματς αντικειμενικά. Ο Ολυμπιακός που δεν είναι μαθημένος στα τόσα συνεχόμενα χαστούκια, καλείται να διαχειριστεί μία αρκετά δύσκολη κατάσταση. Έδιωξε τον Χάσι και έφερε τον Λεμονή, παρόλο που ο Λεμονής μπορεί να Χάσι αλλά ο Χάσι δεν μπορεί να Λεμονή (συγνώμη), και πετυχαίνει την Γιουβέντους σε εξαιρετική κατάσταση και το χειρότερο για τον θρύλο των γηπέδων είναι ότι η Γιούβε ΠΡΕΠΕΙ να το πάρει αυτό το ματς. Βγάζοντας λοιπόν τα οπαδικά γυαλιά μου, έχω να προτείνω 1 και N/G, να κερδίσει η Γιουβέντους και τα 2 ημίχρονα, να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα και να σκοράρει 2+ γκολ ο Ντιμπάλα.

2) Ατλέτικο – Τσέλσι : Σιμεόνε εναντίον Κόντε. Ίσως η πιο βρώμικη προπονητική κόντρα που μπορώ να σκεφτώ. Βάσει προϊστορίας αλλά και λογικής, καταλήγω στο Χ σε αυτήν την αναμέτρηση. Για το δικό μου το δελτίο θα προτιμήσω το Χ ημίχρονο και όχι τελικό, γιατί δεν πιστεύω ότι το ματς θα ανοίξει στην αρχή (κάτι σαν το Ολυμπιακός – Σπόρτινγκ ας πούμε)

3) Άντερλεχτ – Σέλτικ : 2 ομάδες Europa League με συνέπεια όμως στους ομίλους του τσου.λου, έρχονται αντιμέτωπες. Ή τώρα ή ποτέ για τις 2 ομάδες που έχουν κοινό στόχο, την έξοδο στην διοργάνωση της Σεβίλλης, θα προσπαθήσουν για το γκολ, γι αυτό κι εγώ θα στηρίξω την επιλογή του όβερ

4) Καραμπάγκ – Ρόμα : Η Καραμπάγκ είναι ήδη αρκετά επιτυχημένη και που βρίσκεται εδώ, αδιαμφισβήτητα. Τα 6 που άρπαξε από την Τσέλσι ήταν φυσικό επακόλουθο της διαφοράς δυναμικότητας των ομάδων, η οποία υπάρχει και σήμερα. Ναι ξέρω, είναι στην έδρα τους τώρα, η Ρόμα δεν είναι στο επίπεδο της Τσέλσι, κλπ κλπ. Δεν θα ζητήσω πολλά όμως. Να φάει τα μισά απ όσα έφαγε στο Λονδίνο. Ή να βάλει τόσα, ας κάνουν ότι θέλουν τέλος πάντων, ανοιχτό παιχνίδι θα γίνει , δεν ασχολούμαι με σημείο γιατί η αποδόσεις είναι τραγικές, όβερ 2.5

Στο διά ταύτα : (Αποδόσεις bet365)

1) Γιουβέντους – Ολυμπιακός : 1 και N/G  (1.57)  ή  Να κερδίσει η Γιουβέντους και τα 2 ημίχρονα  (1.83)  ή  2+ γκολ Ντιμπάλα  (2.80)

2) Ατλέτικο – Τσέλσι : Χ ημίχρονο (2.00)

3) Άντερλετ – Σέλτικ : Όβερ 2.5 (1.75)

4) Καραμπάγκ – Ρόμα : Όβερ 2.5 (1.60)

Αυτά από εμένα, καλή επιτυχία κύριοι!

Ντάκαρος

Advertisements