Γεια χαραντάν κύριοι και κυρίες. 3η μέρα που βουτάμε στα άδυτα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σήμερα έχουμε τον θεσμό που είναι γνωστός και ως «πω ρε πούστη πάλι δεν πήγαμε τσου.λου φέτος, ποιος ξέρει με ποιο χωριό από τα βόρεια της εσθονίας θα κληρωθούμε στον όμιλο», ο οποίος φέτος νταξει, δεν είναι και πολύ δίκαιος τίτλος γιατί έχει αρκετά καλές ομάδες, όπως η Μίλαν, η Άρσεναχαχαχαχα καλά σταματάω. Δεν ήξερα ποιο να πρωτοδιαλέξω οπότε έβγαλα μία 4αδα με τα πιο «δυνατά». 

1) Λυών – Αταλάντα : Γάντι ταιριάζει ο πολύ χαριτωμένος τίτλος που σκέφτηκα πριν από 6 λεπτά και τον έβαλα στον πρόλογο για τη Λυών που έχει συνηθίσει να κουνάει ασπρόμαυρο σεντόνι και όχι αυτό το μουσταρδί που έχουν στο europa, αλλά τι α κανς? Α κατς α μαλώις? Με τον Απόλλων Λεμεσού ήρθε 1-1 στην πρώτη αγωνιστική και έστειλε κουβά μέχρι και τον προπονητή της, αλλά γενικότερα έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα, λίγο στην άμυνα μπάζει αλλά εμάς μας βολεύει εδώ. Αν βάλουμε και τον παράγοντα Αταλάντα που είναι έτοιμη από καιρό για τέτοια ματς (3-0 την Έβερτον πρώτη αγωνιστική) νομίζω ότι το όβερ θα δικαιώσει. 

2) Νις – Φίτεσε : Η χαρά του γκολ ήταν την πρώτη αγωνιστική και οι 2, με ταλιράκι φιλοδώρησε την Ζούλτε η Νις, 2-3 έχασε από τη Λάτσιο η Φίτεσε που είχε να δει τόσα γκολ από τον Νικολάκη τον Μαχλά αλλά της έμεινε και λίγο η πίκρα του ότι δεν πήρε καν βαθμό. Παίζει τόπι και πήρε και διπλό μέσα στο Άμστερνταμ την αγωνιστική που μας πέρασε οπότε η ψυχολογία είναι στα ύψη. Πιστεύω ότι μπορεί να χτυπήσει τους Γάλλους που δεν είναι και η πιο σοβαρή ομάδα, και το όβερ μας ανεβαίνει αισθητά εάν συνδυαστεί με g/g.

3) Αστάνα – Σλάβια Πράγας : Σκληροτράχηλοι οι Καζάκοι οι οποίοι είναι 3 χρόνια αήττητοι στην έδρα τους. Από την άλλοι έχουμε τους Τσέχους, που δεν τους έχω καθόλου σε υπόληψη και τους θεωρώ πολύ σοφτ ομάδα. Δεν είναι σωστά μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων πιστεύω, η Αστάνα ξέρει ότι είναι πολύ σημαντικό να πάρει αυτό το ματς για να έχει ελπίδες για συνέχεια στην διοργάνωση κι εγώ θα τους στηρίξω. 

4) Λουντογκόρετς – Χόφενχαιμ : Με πάρα πολλές απουσίες πάνε στην Βουλγαρία οι Γερμανοί, οι οποίοι έχουν κάνει ονειρικό ξεκίνημα στην Μπουντεσλίγκα. Αν σκεφτούμε ότι ηττήθηκαν στην πρώτη αγωνιστική, τότε υποθέτουμε ότι θα παλέψει για το 3ποντο σήμερα και ότι δεν μπορεί να πάει χαλαρή σε αυτό το ματς. Παρόλα αυτά, το ότι έχει τόσες απουσίες και ότι η Λουντογκόρετς μπορεί να αποδυναμώθηκε συγκριτικά με πέρσι, αλλά παραμένει σοβαρή ομάδα, με οδηγεί στο συμπέρασμα της ισοπαλίας στο ημίχρονο. Δεν πιστεύω ότι θα ανοίξει πολύ αυτό το ματς.

Στο διά ταύτα : (Αποδόσεις bet365)

1) Λυών – Αταλάντα : Όβερ 2.5  (1.80)

2) Νις – Φίτεσε : Όβερ 2.5 & G/G  (2.30)

3) Αστάνα – Σλάβια Πράγας : 1  (2.40)

4) Λουντογκόρετς- Χόφενχαιμ : Χ ημίχρονο  (2.20)

Αυτά από εμένα, καλή επιτυχία σε όλους!

Ντάκαρος

Advertisements