Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της σελίδας μας. 9η και προτελευταία αγωνιστική για τα ευρωπαϊκά προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και οι μάχες σε πολλούς ομίλους μαίνονται ακόμα.

Στις 9.45 μ.μ. στο γήπεδο «Νέο Γ.Σ.Π.» της Λευκωσίας η εθνική ομάδα της Κύπρου υποδέχεται την αντίστοιχη της Ελλάδας. Το ματς έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς μόνο η εθνική Ελλάδος έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μιχαελ Σκιμπε δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, πέραν του αμφιβόλου Δωνη, ενώ οι επιστροφές των Μήτρογλου, Τοροσίδη και Λάζαρου Χριστοδουλοπουλου αναμένεται να δώσουν άλλον αέρα στην ομάδα.

Πιστεύω οτι με την τετράδα Τορο, Σωκράτη, Μανωλα και Τζαβέλα στην άμυνα, η Εθνική μας έχει εξασφαλίσει το «0» πίσω, ενώ η επάνοδος του κανονιερη Κώστα Μήτρογλου εγγυάται πως θα παραβιασουμε έστω μία φορά την εστία της Κύπρου. 

Επίσης, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ένα περιβάλλον κάθε άλλο παρά εχθρικό για την Ελλάδα. Το κοινό θα επιδοκιμάζει τις προσπάθειες των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα  15.000 Έλληνες και Κύπριοι θα ενώσουν τις φωνές τους για την ανακρουση του Εθνικού μας Ύμνου…

Αναμένω λοιπόν ένα ματς, όπου η «παλιά» κυνική Εθνική Ελλάδας θα επιστρέψει και θα επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα.

21.45 Κύπρος – Ελλάδα

  • 2/NG (2.50)
  • 2/under 2,5 (3.10)

Πιθανά ακριβή σκορ :

  • 0-1 (5.00), 0-2 (7.00).

Anytime scorer: 

  • Κώστας Μήτρογλου (2.30)

Μητσάρας

Advertisements