Γεια και χαρά σε όλους. Τρίτη αγωνιστική σημερα της Γ’ Εθνικής και θα προσπαθήσω να σας δώσω τα φώτα μου. Στον Ασπρόπυργο, η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον λαοφιλη Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι έχουν 2χ2 μέχρι τώρα, το οποίο σήμερα θα σπάσει, καθώς οι Νικαιωτες είναι και αποφασισμένοι και ενισχυμένοι μεταγραφικά.

Στον Ταύρο, ο Φωστηρας παίζει με τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, ο οποίος έχει κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα για τα μέτρα του στην κατηγορία. Από την άλλη, ο πάλαι πότε «φονεας των γιγάντων» δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μέχρι τώρα, ενώ έχασε και το μεγάλο του αστέρι, Ανρί Καμαρα, οποίος υπέστη ρήξη χιαστων. Περαστικά λοιπόν στον μεγάλο Ανρί και άσσος.

Στην Καλαμάτα, το καμάρι της πόλης, η ιστορική «Μαύρη Θύελλα», αγωνίζεται με τον ΠΑΟ Βάρδας. Πρωταθληματικοι φυσικά οι στόχοι των γηπεδούχων, πιστεύω με τη δύναμη της έδρας και το βάρος της φανέλας, η Βάρδα θα λυγίσει.

Συνοπτικά, έχουμε :

  1. Ασπρόπυργος – Ιωνικός: 2dnb* (1.83)
  2. Φωστήρας – Μυλοπόταμος: 1 (1.73)
  3. Καλαμάτα – ΠΑΟ Βάρδας: 1 (1.75)

* το αρκτικόλεξο dnb σήμαινει στα αγγλικά draw no bet, δηλαδή «ισοπαλία όχι στοίχημα». Στο διπλό πληρώνομαι κανονικά το 1.83, ενώ σε περίπτωση «Χ» δεν χάνω, απλά πληρώνομαι τη μονάδα.

Μητσάρας

 

 

Advertisements