Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες. Έχω καιρό να φανώ καθώς είχα κατέβει για ένα επαγγελματικό ταξίδι στην όμορφη πρωτεύουσά μας και δεν είχα χρόνο και όταν επέστρεψα στην βάση μου είχε εθνικές που τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Το ξέρω ότι σας έλειψα, λογικό το βρίσκω αλλά θα σας ανταμείψω για την υπομονή σας σήμερα με ΣΗΜΕΙΑΡΕΣ. Είστε έτοιμοι? Δεύτε λάβετε γνώση.

1) Φέγενορντ – Σαχτάρ Ντόνετσκ : Δεν θέλω να είμαι σκληρός. Τους αγαπώ τους Ολλανδούς, είναι κάτι σαν τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Δεν κοιτάνε που πάνε χάλια στα πάντα, που το πρωτάθλημά τους ξεπερνά τσίμα- τσίμα σε επίπεδο την Σούπερ Λιγδ, κοιτάνε το ότι κάποτε είχαν Κρόιφ και ο Άγιαξ έπαιρνε τσου.λου για πλάκα. Ντάξει, περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Τι να κάνεις, κρίμα για τα παιδιά. Η Σαχτάρ είναι πολύ πιο σοβαρή και γενικότερα τους πάω τους πορτοφολάδες πολύ. Θα στηρίξω το 2πλο.

2) Λειψία – Πόρτο : Σε τρελή φόρμα οι Γερμανοί, μέσα στην έδρα τους δεν χάνουν εύκολα. Η Πόρτο τρέχει και αυτή ένα φοβερό σερί, αλλά νομίζω ότι θα μετρήσει αρκετά η έδρα, οπότε θα πάω   με τον άσσο.

3) Ρεάλ – Τότεναμ : Η Ρεάλ δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Παρόλα αυτά δε ν μπορώ να την κοντράρω μόνο και μόνο για τη φανέλα. Το όβερ σε συνδυασμό με το g/g είναι η καλύτερη επιλογή. 

4) Αποέλ – Ντόρτμουντ : Πιστεύω και πάλι τον άσσο (μη γελάτε ρε κωλόπαιδα, αλήθεια) αλλά εφόσον περίμενα το όβερ πολύ πιο χαμηλό, στο 1.60 θα το στηρίξω. 

Στο διά ταύτα

1) Φέγενορντ – Σαχτάρ  : 2  (2.15)
2) Λειψία – Πόρτο :  1 (2.20)
3) Ρεάλ – Τότεναμ : Όβερ & G/G  (1.80)
4) Αποέλ – Ντόρτμουντ : Όβερ  (1.60)

Έχω και Αγγλίες φυσικά, αλλά είναι πραγματικά ομάδες οι οποίες δεν αξίζουν αναφορά σε άρθρο. 

Αν δεν σας κάλυψα, περιμένουμε με αγωνία τις απορίες σας στη σελίδα μας στην τζάναμπετ, στείλτε μας εκεί και θα σας απαντήσουμε αύριο. Τα φιλιά μου :*

Ντάκαρος

Advertisements