Χαιρετώ για ακόμα μια φορά την παρέα!!!

Ξεκινά η αγαπημένη(για όλους τους εραστές της πορτοκαλί θεάς) «διαβολο- βδομάδα» για την Euroleague. Τρίτη σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι  «ολίγον τι» περίεργο.

1) Χρονικά, η αγωνιστική ξεκινά με τον αγώνα της Κίμκι με τον Ερυθρό Αστέρα. Σοβαρό σύνολο έχει φτιάξει ο Μπαρτζώκας στην Μόσχα. Μέχρι στιγμής έχει 2 στα 2, όμως με ομάδες μεσσαίου βεληνεκούς. Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε ένα πολύ καλό αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα και της έριξε μια 90άρα στο κεφάλι. Στο αποψινό αγώνα πιστεύω και θα ποντάρω πως είναι ικανός να πετύχει πάνω από 72 πόντους.

2) Θα κλείσω με τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η «ομάδα του Λαού» έχει αφήσει πίσω της την περσινή της «πατάτα» στην διοργάνωση. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και πραγματοποιεί σοβαρές εμφανίσεις. Ο Ολυμπιακός, έπειτα από 2 συνεχόμενα «εντός»(το ένα στην Κρήτη) έδρας παιχνίδια ταξιδεύει στο Ισραήλ για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στα αγωνιστικά, έχω την εντύπωση πως το παιχνίδι, ίσως, παιχτεί σε χαμηλά επίπεδα για τους Πειραιώτες. Κάτι το πρώτο εκτός, κάτι η άμυνα της Μακάμπι θα ποντάρω να πετύχει μέχρι 77 πόντους.


ΔΥΑΔΑ:

  • ΚΙΜΚΙ- ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ο 72.5 Φ (1.80)
  • ΜΑΚΑΜΠΙ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: U 77.5 Φ (1.73)

Καλή επιτυχία!!!

ΜΑΡΙΑΝΟ

Advertisements