Χαιρετώ την παρέα!!!

Σχεδόν «αέρας» βγήκε η χθεσινή δυάδα με τον Ερυθρό Αστέρα να δείχνει την διάθεσή του για το Οβερ από το πρώτο ημίχρονο, με τον Φελντίν να κάνει τρομέρα πράγματα από την περιφέρεια και τον Ολυμπιακό να βγάζει το δικό του Under.

Στα σημερινά κουκιά όμως. Χτες είπα πως το πρόγραμμα είναι περίεργο, για αυτό θα κινηθώ σε μια συντηρητική δυαδούλα.

1) Ξεκινάω με τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος για την ομάδα του Πασκουάλ(ελπίζω και για του Ιτούδη), αλλά εγώ θα σταθώ σε ένα ειδικό στοίχημα που μου προσφέρει η εταιρία. Χωρίς τρίποντο έχει ξεκινήσει την διοργάνωση ο Νάντο Ντε Κολό, επιδιώκοντας περισσότερο την δημιουργία και τις διεισδύσεις. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θεωρώ πως θα βρει τρόπο να «σκοτώσει» από την περιφέρεια. Το να πετύχει τουλάχιστον ένα από την γραμμή των 6.75 έχει κάπως λογική τιμή και θα το διαλέξω.

2) Και θα κλείσω με τον ντέρμπυ της Πόλης, αυτό της Φενέρμπαχτσε με την Ανατολού Εφές. Επιτακτική η ανάγκη της Φενέρ να συνεχίσει με νίκες στη διοργάνωση, καθώς πάλι πήγε να την πάθει ο Ζέλικο εκτός, αυτή την φορά από το Μιλάνο(το να κερδίζεις στην παράτα με ομάδα 40 εκατ δεν το λες και επιτυχία). Χωρίς νίκη και κουρασμένη από το παιχνίδι της Δευτέρας στο πρωτάθλημα είναι η Ανατολού Εφές. Ο αγώνας είναι στα μέτρα της Φενέρ, αλλά επειδή είναι και ντέρμπυ θα κινηθώ στο να κερδίσει από 6 πόντους κ πάνω.

ΔΥΑΔΑ:

  1. ΤΣΣΚΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ο 0.5 ΤΡΙΠ ΝΤΕ ΚΟΛΟ (1.65)
  2. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ- ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ: 1 (-5.5) (1.60)

Καλή επιτυχία!!!

ΜΑΡΙΑΝΟ

Advertisements