Καλησπέρα κύριοι και κυρίες! Χρόνια πολλά στον απανταχού Ελληνισμό  και με το πέρας του Οκτώβρη οι μόνοι αήττητοι ενάντια σε Ιταλούς τον μήνα αυτό πλέον είναι η Άεκ και ο Ιωάννης Μεταξάς. Θα ασχοληθούμε με διάφορα σήμερα καθώς το κουπόνι είναι γεμάτο συγκινήσεις και στημέν… αγνά ποδοσφαιρικά ματς. Πάμε να δούμε παρέα ποια ξεχώρισα.

1) Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ : Εδώ το χέρι πήγαινε και άνετα στο 2πλο. Εντάξει, δεν ξέρω πως έγινε το <μαγικό> της Κρίσταλ Πάλας με την Τσέλσι, αλλά δεν το έχουν ρε παιδιά τα παλικάρια. Τι να πω. Από την άλλη έχουμε την Γουέστ Χαμ,  που το ρόστερ της είναι αρκετά δυνατό, αλλά δεν έχει δείξει κάτι καλό προς το παρόν. Θα το έπαιζα διπλό αν δεν ήταν τόσο ισχυρός ο παράγοντας έδρα στην Αγγλία. Τώρα λέω να πάω με το όβερ, καθώς δεν αποκλείω να γίνει τσίρκο το ματς και πληρώνει αρκετά καλά.

2) Χαλ – Νότιγχαμ Φόρεστ : Δεν θα πω πολλά εδώ. 1.65 το όβερ, δεν το λες και ευκαρία λόγω της κατηγορίας. Αλλά η άνοδος της Χαλ, σε συνδυασμό με το ότι παίζει η καλύτερη επίθεση ενάντια στην χειρότερη άμυνα, δεν μου αφήνει άλλη επιλογή.

3) Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ : Σφιχτό ματς προβλέπω και από τις 2 ομάδες, η Ατλέτικο δεν παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν δέχεται και εύκολα γκολ. Δεν θα μπλέξω με σημείο καθώς περνάνε περίεργη φάση αμφότερες. Το άντερ 2.5 στην απόδοση που προσφέρεται μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

4) Μίλαν – Γιουβέντους : Λοιπόν, ψέματα μην πω αμαρτία θα είναι. Είμαι Γιουβέντους από τότε που θυμάμαι να βλέπω ποδόσφαιρο αλλά θα γράψω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Δεν είναι και στο καλύτερο φεγγάρι η μεγάλη κυρία, και δέχεται γκολ σχετικά εύκολα. Σε ένα δελτίο με μπόμπες θα μπορούσε να παιχτεί πολύ άνετα ο άσσος της Μίλαν. Προς το παρόν θα πάω στην επιλογή του όβερ & G/G που στο 2.25 το θεωρώ δωράκι.

Στο διά ταύτα :

  1. Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ : Όβερ 2.5 (2.15)
  2. Χαλ – Νότιγχαμ Φόρεστ : Όβερ 2.5 (1.65)
  3. Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ : Άντερ 2.5 (1.70)
  4. Μίλαν – Γιουβέντους : Όβερ 2.5 & G/G (2.25)

Καλή επιτυχία ωρέ παλικάρια!

Ντάκαρος

Advertisements