Γεια σας και χαρά σας. Λίγο αργά θα ανέβουν οι σημερινές προτάσεις, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ, που λένε. Πολλή σημαντική η σημερινή μέρα για την Εθνική Ελλάδος, καθώς δίνει το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στο μουντιάλ της Ρωσίας. 

Λοιπόν, για να μην πολυλογώ και να μην κουράζω. Καλή χρυσή η Κροατία αλλά για 1,40 κόντρα στην Ελλάδα δεν είναι. Οκ, με σημαντικότατες απουσίες η Ελλάδα (όπως σιγουρα θα διαβάσατε), η Κροατία είναι από το 2013 αήττητη στην έδρα της αλλά και πάλι, δεν είμαστε τίποτα λιμά. Κοιτώντας τα στατιστικά και των δυο ομάδων το 2-3 γκολ (1,95) είναι η πιο λογική επιλογή. Αλλά σε πάει η καρδία να ποντάρεις σε τόσο δύσκολο ματς μια τέτοια χαμηλή απόδοση;! Θεωρώ πως το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες (2,75) είναι ψηλότερα απ’ ότι θα έπρεπε. Κουτσά στραβά μέσα στο Βέλγιο το βρήκαμε το γκολ, στο φιλικό με την Ολλανδία κάναμε την ανατροπή και σκοράραμε 2 φορές. Απο fun bet και τελικά σκορ, μου φαίνονται αρκετα πολύ πιθανά, αλλά θα κρατήσω το 2-1(10,00). 

Για το άλλο ματς της βραδιάς έχω πάλι κάποιες ενστάσεις για τις αποδόσεις. Η Β. Ιρλανδία τα τελευταία 3 χρόνια έχει χάσει στην έδρα της μόνο από την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γερμανία. Δεν είναι υπερβολικό το 4,00 του άσσου όταν η Ελβετία έχει το πλεονέκτημα του επαναληπτικού αγώνα στην έδρα της;! Εχει Επίσης βγάζει μάτι αυτό το 3,40 στο όβερ 2,5!! 5/10 τελευταία ματς της Β. Ιρλανδίας, εντός έδρας είναι όβερ 2,5 και αντίστοιχα της Ελβετίας. Θα μου πεις είναι διαφορετική η κρισιμότητα του σημερινού αγώνα και θα το δεχτώ. Όμως το 1-1 τελικό που φαίνεται πολύ πιθανό σαν αποτέλεσμα και το (2,50) στο να σκοράρουν και οι δυο δεν μπορώ να το αφήσω. Επίσης το 1dnb (2,62) μου κάνει.

Σημεία : 

1) Κροατία – Ελλάδα : γ/γ (2,75

2) Κροατία – Ελλάδα : τελικό σκορ 2-1 (10,00

3) Β. Ιρλανδία – Ελβετία : γ/γ (2,50

4) Β. Ιρλανδία – Ελβετία : 1dnb (2,62

Damcash

Advertisements