Για την εθνική μας δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά πράγματα. Δεν μας πήγε το παιχνίδι. Ήταν επιτυχία και εκεί που φτάσαμε. Στοιχηματικά, εκ του αποτελέσματος, φάνηκε ότι ήταν λάθος οι αποδόσεις στο όβερ 2,5 και στο αμφίσκορο. Ήταν τιμιότατο το 2,75. Για την άλλη αναμέτρηση δεν έχω εικόνα. 

Για σήμερα έχουμε μόνο μια αναμέτρηση. Η Σουηδία υποδέχεται την Ιταλία. Μπορείτε και σεις να κοιτάξετε τα αποτελέσματα και των δυο στους τελευταίους αγώνες. 8/10 όβερ 2,5 έχει η Σουηδία και 5 έχει Ιταλία (7/10 όβερ εκτός έδρας). Η Ιταλία βρίσκει δίχτυα σε κάθε αναμέτρηση εκτός έδρας(19/20ματς). Η Σουηδία είναι επίσης πολύ δυνατή στην έδρα της, όπως έδειξε και στο ματς με την Γαλλία (2-1).

Επειδή λοιπόν είναι μπάλα και επειδή παίζουμε στοίχημα και όχι προπό το (2,70) που δίνουν το όβερ2,5 είναι προκλητικό. Έτσι και αλλιώς και στο χτεσινό ματς της Εθνικής θα περίμενε κανείς να μπούνε 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο;! 

Επειδή όμως μιλάμε για Ιταλούς και πόσο μάλλον τώρα που έχουν τον επαναληπτικό στην έδρα τους, το ματς έχει και πολύ ισοπαλία μέσα Χ(3,10).

Προτάσεις

Σουηδία- Ιταλία

1) όβερ 2,5 (2,70

2) Χ (3,10)  

Damcash

Advertisements