Μετά από ένα ακραίο Σου-Κου στο οποίο είχαμε τρομερή δράση σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην πανέμορφη σαπίλα των μικρών κατηγοριών Αγγλίας, σε κάνα ξέμπαρκο ματσάκι σε Ολλανδίες και τέτοια, και βαριά βαριά στα λιμά της Β’ Σκωτίας.
Πάμε να τα δούμε όμως.

1) Τσβόλε – Χέρενφεν : Η Τσβόλε ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρωτάθλημα αλλά τώρα τελευταία αγκομαχεί και περνάει περίοδο σοβαρού ντεφορμαρίσματος. Πάρα πολλές απουσίες για τη γηπεδούχο, σταθερή και συνεπής η Χέρενφεν η οποία θα υπολογίζει και την απίστευτη βοήθεια 200 περίπου οπαδών της που έχουν εξασφαλίσει το μαγικό χαρτάκι γι αυτήν την αναμέτρηση. Περιμένω ανοιχτό ματς, θα το έβαζα 2πλο, αλλά δεν με πείθει πλέον η απόδοση, θα πάω στο όβερ.

2) Ακρινγκτον Στάνλει – Σουίντον : Προφανώς και δεν έχω δει κανέναν αγώνα από αυτές τις ομάδες live ή σε μαγνητοσκόπηση ή να έχω ακούσει στο ράδιο κάποιο ματς από τον τοπικό σταθμό του Άκρινγκτον ή του Στάνλει, αλλά τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους. Έχω ποντάρει στο όβερ της, τις τελευταίες 4 φορές και με έχει πληρώσει από ημίχρονο. Προχωράμε.

3) Πάρτικ Θιστλ – Ρέιντζερς : Στο πιο βαρετό πρωτάθλημα του πλανήτη, τα γκολ μπαίνουν βροχή. Το 1.80 του όβερ πολύ ψηλό για να το αφήσουμε ανεκμετάλλευτο.

4) Ρέιθ – Άλμπιον : Πολύ δυνατή στην έδρα της η Ρέιθ αλλά ο άσσος δεν πληρώνει καθόλου καλά. Θα προτιμήσουμε κι εδώ τα πολλά γκολ. Όβερ

Συνοψίζοντας :

Τσβόλε – Χέρενφεν : Όβερ 2.5 (1.75)

Άκρινγκτον Στάνλει – Σουίντον : Όβερ 2.5 (1.90)

Πάρτικ Θιστλ – Ρέιντζερς : Όβερ 2.5 (1.80)

Ρέιθ – Άλπιον : Όβερ 2.5 (1.60)

Καλοφάγωτα.

Ντάκαρος

Advertisements